PREBOLEO RAZVOD? Evo kako se Petar Strugar provodi nakon ljubavnog brodoloma

Poznati glumac Petar Strugar okončao je dvogodišnju vezu sa partnerkom Oljom sa kojom je u maju prošle godine dobio sina Iva, a izvor blizak paru otkrio je zbog čega je došlo do razlaza ovog ljubavnog para.

299372367 1127753244834295 3138111512010883657 n 1

– Olja i Petar odlučili su da se raziđu i da svako krene svojim putem. Ostali su u prijateljskim odnosima kao što su bili i pre nego što su uplovili u bračnu zajednicu. Njihov razlaz protekao je u miru, ali nisu mogli da funkcionišu kao bračni partneri, pa su shvatili da je rastanak najbolja solucija za dobrobit deteta. Petar i Olja odlično funkcionišu odvojeno i posvećeni su roditelji malom Ivu. Dogovaraju se oko svih obaveza – izjavio je izvor za domaće medije.

Ako je suditi po novonastaloj fotografiji koja je dospela u javnost, Strugar se nakon razvoda i više nego dobro nosi sa aktuelnom situacijom. Petrova koleginica Bojana Stefanović zabeležila je trenutak sa seta i na Instagram nalogu podelila fotografiju na kojoj glumac pozira sa osmehom “od uha do uha“ i pritom uživa u ženskom društvu.

petar strugar 1

Ubrzo se na ovoj popularnoj društvenoj mreži oglasio i sam Petar i to sa svog omiljenog mesta – hipodroma. Poznati glumac osvedočeni je ljubitelj konja kojima posvećuje svaki slobodan trenutak.

Foto: Instagram/printscreen,
Autor: Ines Grk