Od NARODNJAKA do najtvrđeg ROK ZVUKA: Veterani raspametili žiri, oni doneli NAJTEŽU odluku

Ekipa emisije “Nikad nije kasno“ potrudila se da i četvrta emisija prvog kruga bude podjednako spektakularna kao i one prethodne.

ZIRI NNK NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 31 ok 1

Na sceni su se orili hitovi narodne, zabavne ali i tvrde rok muzike, a priče koje su veterani otvorenog srca podelili sa milionskom auditorijumom bili su još jedan od razloga zbog kog je ova emisija zaista bila posebna.

Članovi žirija Tijana Dapčević i Tonči Huljić na čelu sa predsednikom Sašom Miloševićem Maretom odlično su se zabavili i oplemenili dušu najlepšim pesmama koje je izvelo šest maestralnih kandidata na velikoj sceni. Ipak, pred njima je bio i ozbiljno težak zadatak a to je da odaberu samo njih troje koje će poslati u naredni krug takmičenja.

TAKMICARI NNK NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 11 1

Večerašnja trojka koja je zasedala u stolicama žirija rekla je da prolazak u drugi krug zaslužuju Jelena Mitrović, Amil Bišćanin, i Aleksandra Pavlović , dok je publika izglasala svog favorita- Gorana Miševa!

Ali još uvek ima nade za Nermina Kalića Nera i Predraga Davidovića , jer zahvaljujući vama i Fejsbuk glasanju u narednih 48 sati možete odabrati svog favorita i podržati ga svojim glasom u želji da nastavi sa takmičenjem.

glas
Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac