„Želim da mi Žika kaže kako sam još mlada“ Takmičarka iz Beograda stala na binu kako bi ocu ispunila najveću želju

Takmičarka Jelena Mitrović (40) iz Beograda oduvek je maštala da se profesionalno bavi muzikom, a počela je da peva rok sa osam godina kada je ujedno imala i prvi javni nastup u kafiću drugaričinog ujaka.

Muzikom je profesionalno počela da se bavi u srednjoj školi, a danas uglavnom peva na svadbama, iako priznaje da nikada nije želela da peva svadbena veselja. Nakon što se sa 24 godine udala i dobila prvo dete prestala je da peva, a kad je rodila drugo mislila je da se više nikada neće vratiti na scenu, iako su se u stvarnosti stvari odvijale na drugačiji način.

jelena m

Na samom početku takmičarka se našalila kako joj je glavni motiv za učešće u emisjij „Nikad Nije Kasno“ da i njoj neko kaže da je mlada misleći pritom na autora emisije, na šta je Žika odgovorio:

Tek si stekla punoletstvo za ovu emisiju, pošto je to donja granica za ove naše devojke. Sad si se zadevojčila i stekla punoletstvo da možeš da pevaš u ovoj emisiju, a posebno mi je drago da si ispunila želju tvog oca da mu se ćerka pojavi na televiziji– rekao je Jakšić.

takmicarka

Tokom nastupa takmičarki su na sceni podršku pružili suprug Srećko i njihovo dvoje dece, Lazar i Neda, a žiri je oduševljeno pozdravio Jelenin nastup i izbor pesme „On me voli na svoj način“, dok je Tonči Huljić zaključio da takmičarkina jedina ambicija sigurno nije samo da joj Žika kaže da je mlada, jer ima odlične vokalne sposobnosti.

TONCI HULJIC NNK SNIMANJE 21092022 FOTO MUNJA 7 ok 1

-Meni je ovo bilo odlično. Biće žestoko od samog starta– kratak je bio Tonči nakin Jeleninog nastupa.

-Izgledaš kao bombonica, savrešno otpevano, divna si Jelena– udelila joj je kompliment Tijana Dapčević.

Ni Mare nije ostao ravnodušan na Jelenino pevanje te je poručio kandidatkinji:

-Ti si ovu pesmu otpevala divno i baš na svoj način.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk