BUBNJAR iz Velesa sarađivao sa Bajagom i Čolom a sada RASTURIO na Grandovoj sceni

Goran Mišev ima 54 godine i dolazi iz Velesa. Bio je sedmi razred osnovne škole, kada je 1982. godine osvojio treće mesto u vožnji kajaka na Vardaru na brzim vodama.

IMG 3355

Kada je ukrenuo u srednju školu, koju je pohađao na Ohridu, tada je krenuo sa muzikom. Vratio se u svoj rodni kraj, morao je odsluži vojni rok u Novom Sadu, u vojničkom klubu je svirao bubnjeve. Nakon povratka iz vojske, nastavio je sa muzikom u bendu „Okean Pacifik“ gde se zadržao godinu dana.

Goran je sam rešio da osnuje svoj bend pod nazivom „LaManš“.

Znaš kako je, kada se popneš na neki vrh i odjednom padneš. Kada smo svirali, pratili smo Zdravka Čolića, sarađivali smo i sa Bajagom. 1993. godine se održao mis Makedonije, svirao je moj bend, Bajaga i Regina… I kako ja posle takvih umetnika sa kojima sam radio, da sviram po nekim lokalima, to me nije ispunjavalo. Meni je mnogo bitno da ja dobro zvučim sa orkestrom. To me ispunjuje– iskren je Goran.

IMG 3411

Mišev je prokomentarisao da bi mnoge stvari menjao, u nekim segmentima života je zadovoljan a u nekim nije. A šta ga najviše muči?

Nemam sreće sa ženama, svaki put napravim loš odabir, one što su vredele njih sam odbacivao, a one koje nisu, sa njima sam ostajao.

Inače, Goran je na velikoj sceni otkrio da niko osim sina i jednog prijatelja ne zna da se prijavio za šou i da će to biti veliko iznenađenje za sve.

0A0A5848 1

Morao sam da lažem da idem u Sofiju da vadim bugarski pasoš-nasmejao je takmičar studio izgovorom koji je dao svima prilikom dolaska na snimanje u Beograd.

Ovaj zakleti roker magičnog glasa za svoje prvo predstavljanje otpevao je pesmu Bijelog Dugmeta “Zaboravi, ako možeš“.

Nakon otpevane pesme, Dragana mu se zahvalila na predivnom odabiru, a Tonči Huljić mu je rekao da je zakomplikovao malo stvari.

0A0A5876

-Kad čuješ da je čovek iz Makedonije onda znaš da on ide dalje. Zaista nisam sreo Makedonca koji ne zna da peva a sarađivao sam sa mnogima– konstatovao je muzičar, dok je Tijana na makeodnskom poručila da je bio perfektan.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić