Login/Registracija

Na JUBILEJ SE ODREKLA poklona: Zvezda Granda jednim GESTOM pokazala koliko srce ima!

Pevačica Slađa Zubčević danas proslavlja jubilarni trideseti rođendan, povodom čega joj pristiže mnogo poruka i čestitiki od pratioca, kolega i prijatelja,

Iako bi danas trebalo da bude samo njen dan, ona je odlučila da se u korist drugih odrekne poklona koje su joj najbliži namenili i da ih prosledi tamo gde su potrebnii.

U suret velikom prazniku Bajramu koji proslavljaju pripadnici islamske veroispovesti, mnoga deca neće biti u prilici niti da ga obeleže a kamoli dobiju poklon. Baš zato, Slađa se odlučila na ovaj predivan i human gest.

– Ako je neko planirao od mojih prijatelje I kolega, kao što verujem da jeste, da mi danas pošalje neki poklon, čokoladu, bilo šta, ja se toga odričem. Uplatite taj novac meni na račun ili ga donesite pa da uspomoć toga pokušam da prikupim potreban iznos i ispoštujem i ove godine decu uz slatke pakete za Bajram. Bez vas ne mogu to izvesti. Ja imam sve što mi je potrebno a znam da se oni raduju slatkišima i poseti više nego bilo ko. Pomozite mi da to uradim, to mi je rođendanska želja- napisala je Slađa na svom Instagramu.

Podsećanja radi, pevačica je nedavno progovorila o koraku promene imena ali ne i prezimena koje nosi, od sada već bivšeg muža.

– Od sada sam ‘’baš Slađa’’ na Instagramu jer sam ja retka pevačica na estradi koja se baš zove Slađa a ne Slađana. A što se tiče mog prezimena, još uvek ga neću menjati, nevažno mi je to sad- rekla je ona za naš potal.

POGLEDAJTE I:

Zvezda Granda PROŠLA TORTURU zbog razvoda, pa se obratila KRSTINJI: “Niko NIJE STAO UZ MENE..“

MALEROZNA godina za ZVEZDE GRANDA: Još jedan FINALISTA potvrdio RAZVOD

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac