Nakon razvoda ZVEZDA GRANDA donela odluku: “MENJAM IME, ne želim da me narod vezuje ZA TO“

Učesnica prošle sezone “Zvezde Granda“ Slađa Zubčević ostavila je pečat u ovom takmičenju svojim sjajnim glasom i interpretacijama pesama Snežane Đurišić, Verice Šerifović, Zorice Brunclik i drugih legendi narodne muzike.

55cfdc1ac054223ffeac1405d2b66f294d7dce41

Nakon učešća u ovom šou programu snimila je i pesmu za “Grand“ produkciju i u trenutku kada je fokus trebalo da bude na njenoj karijeri dogodio joj se razvod braka i sve pređašnje bacio u senku.

Kada su obavili da se razvodim narod je počeo da piše o meni sve najgore da sam se uzvezdila pa ostavila muža. Preživela sam torturu, uspostavljene su mi tri dijagnoze, ali sam preživela– napisala je Slađa nedavno na svom Instagram profilu kada je javnu podršku uputila i koleginici Krstinji Matanović koja trenutno prolazi kroz isto.

66430dc898dea70dba4b62b42fd04fac621a04f7

Ružan period sada je iza pevačice, koja je definitivno odlučila da okrene drugi list i promeni neke stvari u životu, a započela je ni manje ni više nego od imena na svojim društvenim mrežama, te se više ne zove Slađa Zubčević već samo “baš Slađa“.

– To “umetničko ime“ su mi dale koleginice Slađana Mandić i Slađa Allegro jer svaka Slađa se ustvari zove Slađana, samo sam ja jedna od retkih koja se zove baš Slađa. A i u narodu me stalno pitaju da li se “baš zovem Slađa“ i tako sam odlučila da promenim ime– rekla nam je pevačica.

2cc1d8963ca6a9fc4ac4feb79f7fc309b43e909b

Iako se razvela Slađa i dalje zvanično nosi prezime bivšeg supruga i kako kaže, ne planira trenutno da ga menja.

– Nije mi to važno sada. Želim da me ljudi znaju kao Slađu i da me prepoznaju po glasu i pesmama a ne da me vezuju za prezime- odgovorila je ona.

POGLEDAJTE I:

Zvezda Granda PROŠLA TORTURU zbog razvoda, pa se obratila KRSTINJI: “Niko NIJE STAO UZ MENE..“

Zvezda Granda ISPUNILA ŽELJU Žiki: “Stvarno NIJE ISCENIRANO“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac