Login/Registracija

„IMALA SAM OSEĆAJ DA MI NA ČELU PIŠE OLOŠ“ Goca Tržan iskreno o razvodu i problemima nakon prvog braka

Iako je prošlo mnogo godina od razvoda Goce Tržan, pevačica i danas iznosi nepoznate detalje i priznaje koliko je tada pogrešila.

Ona bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima ćerku Lenu, a posle razvoda susrela se sa mnogim neprijatnim situacijama.


Kako je istakla, lošu sliku o njoj stvarao je upravo njen bivši muž koji se pojavio u nekoliko rijaliti programa u kojima je izneo sav prljav veš iz njihovog braka.

-U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao: ‘Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža‘. Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti na šta sam ja rekla. I šta ćemo sad? – započela je Goca.

Pevačica je pričala da su je u periodu razvoda najviše pogađale neistine koje su se pričale o njoj


– Znači ja sam prošla kao bosa po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr*lja, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao mj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue – ispričala je Goca Tržan u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković