LEPA VETERANKA ŠOKIRALA IZJAVOM: „Meni se nikad niko nije udvarao“!

Sipatična dama iz Crne Gore Svetlana Ceca Bulatović je godinama čekala svojih pet minuta kako bi svima pokazala šta ume.

Ceca ima troje dece, a vodi da kaže četvoro, jer je zeta prihvatila kao svog sina. Iako ima samo 41. godinu, već je i baka, postigla je sve što je htela, a sada je red na muzičku karijeru.

Capture 3

Godinama je pratila razna muzička takmičenja, ali nije imala hrabrosti da se prijavi, sada je to učinila na nagovor svoje dece.

-Moram da kažem da je bilo malo treme, ja sam po prirodi vesela i raspoložena, a i pubilka je bila takva, mislim da sam im prenela energiju. Na ovo su me deca nagovorila, uvek sam odbijala da se ovako pojavim negde, i sada sam htela, ali su uspeli da me nagovore na kraju- kaže ona.

Ono što je omelo da napravi veliku muzičku karijeru jeste udaja. Sa 18 je rodila prvo dete i od tada je bila posvećena samo porodici i deci, pa je sve ostalo ostavila po strani.

– Ja sam završila nižu i srednju muzičku školu, svirala sam harmoniku. Kada sam napunila 18 godina udala sam se i nisam nastavila dalje sa muzikom, meni su bila cilj samo moja deca, da njima budem dobra majka- kaže Svetlana i otkriva da li se kaje zbog toga što nije ranije okušala sreću u pevanju.

Capture 4

-Nikada se ne kajem, ponosna sam na sve u životu što sam uradila. Radila sam uvek samo za moju decu, to mi je bio jedini prioritet. Tek poslednjih šest godina aktivno pevam i nastupam, ali je i to dovoljno.

Ona je već godinama razvedena, a za Grand Online je otkrila da li ima neke udvarače.

-Meni se nikad niko nije udvarao, to meni i moja deca kažu da imam neki čudan stav, jer sam taj deo života stavila po strani. Fokusirana sam na porodicu i posao – rekla je Ceca, a ceo intervju možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković