Zovu je ŽUŽA BEZ MUŽA, a zapravo je naslednica i kopija poznate pevačice (VIDEO)

Multitalentovana plavuša iz Vrbasa Žužana Varga kupila je publiku već na prvu loptu svojim glasom, ali i neverovatnom energijom i samopouzdanjem, kao i simpatičnim nadimkom Žuža bez muža, kao i silnim zanimanjima.

– Pevam, glumila sam u jednoj predstavi, čak sam i fizer, u stvari ja sam jedna umetnička duša. Baš sam zadovoljna sama sa sobom, možda zvuči malo narcisoidno, ali voli što sam ja-ja!- poručila je takmičarka.

b83a9d8ce1cce9e407e9f25e048df52393cff291

Iako smo na Grandovoj sceni imali prilike mnogo toga da čujemo, što bi se reklo od Nirvane do Silvane, šarmantna plavuša na neverovatan nači izvela je džez numeru i to na maternjem mađarskom jeziku.

 – Nadam se da ću pokazati sve moje talente što se tiče žanrova muzike, ali inače volim džez mnogo. Moj sin je džez muzičar i on me je uveo u tu priču. Naravno, pevam i narodnu muziku, čak sam imala i izvornu pevačku grupu i bila sam vokalni solista u Domu kulture u Vrbasu- otkrila je Varga za koju mnogi tvrde da podseća na Veru Matović iz mlađih dana.

cf423df7561e8119b6edcf8e004b5275bfaefda1

Žužana se za svoje 52. godine tek drugi put našla pred kamerama, što je nije sprečilo da pokaže stas, osmeh i pokret te su mnogi komentarisali da je kao rođena na sceni.

– Možda mi je u tome pomoglo što sam igrala folklor, mada sam ja inače opuštena. Imala sam samo malo leptiriće u stomaku pred izlazak na binu- objasnila je šarmantna plavuša koja se nada da će se dugo zadržati na veleponoj sceni, a pojavljivanjem u Žikinom šou programu ispunila je jednu od najvećih želja svojih najmilijih.

– Svi su oduševljeni! Moja deca, kuma i majka su mi najveća podrška. Mama nije došla danas jer ima veću tremu nego ja- ispričala je kroz smeh.

Šta nam je sve otkrila saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović