Login/Registracija

NAPETOST DOSTIGLA VRHUNAC, A ŽIRI SAOPŠTIO KONAČNU ODLUKU: Oni su prošli u DRUGI krug

Šest sjajnih veterana se predstavilo publici u drugoj emisiji osme sezone popularnog šou-programa „Nikad nije kasno“.

Tri dame i tri momka su oduševili publiku u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana, a žiri je ponovo bio na velikim mukama da odlući ko ide u naredni krug takmičenja.

Predsednik žirija Saša Milošević Mare, glumica Jovana Cavnić i pevač Uroš Živković su dugo većali, svako je imao nekog svog favorita i na kraju su doneli konačnu odluku. U studiju je bilo sve napetije, dok je publika sve vreme borila takmičare koji su nestrpljivo čekali rezultate glasanja.

-Ovo je bilo jedno sjajno veče, zaista je teško odabrati ko je bio najboljirekao je Mare pre nego što su saopštili ko je prošao dalje.

Prema odliuci stručnog žirija u naredni krug su se plasirali: Svetlana Ceca Bulatović, Branislav Banda i Zoran Cvetković Zof.

Ništa manje laka nije bila ni odluka publike u studiju koja je svojim glasovima u sledeći krug poslala šarmantnu plavušu iz Vrbasa  Žužanu Vargu.


Sada je pred vama jedan ozbiljan zadatak, na Fejsbuk glasanju su Hadija Zubanović Buca i Saša Pešić, a vi imate 48 sati da donesete svoj sud i odlučite koga želite da vidite u nastavku takmičenja, za njih možete glasati (OVDE)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković