Login/Registracija

PRVO SUZE U OČIMA, PA ONDA ŠOU: Predsednik žirija zbog takmičarke dozivao Ibrahimovića!

Svetlana Bulatović Ceca (41) iz Podgorice odrasla je u velikoj i skromnoj porodici, a danas je ponosna majka i baka. Ljubav prema muzici gajila je od najranijih dana kada je njena jedina igračka bila harmonika.

– Svirala sam harmoniku i dan danas je imam. Igrala sam i folklor. Planirala sam da budem profesor harmonike na Akademiji, ali pošto sam se udala nisam završila Akademiju. Fokusirala sam se na rad i podizanje dece- ispričala je Ceca.

Pevanjem je počela da se bavi pre samo šest godina, potpuno spontano na jednom veselju gde je uživala sa prijateljima, a danas hrabro korača ka ciljevima koje do sada nije ispunila.

U njenoj nameri da uspe pomažu joj ćerke koje su talenat za muziku nasledile od mame, dok je nastarija naslednica nedavno napisala numeru „Otac“ i njenom recitacijom dirnula srca žirija i publike u studiju.

– Tokom našeg odrastanja muzika je uvek bila u našoj kući- istakla je Svetlanina ćerka, dok su se majci oči punile suzama.

Ovakav uvod za prvi nastup poželeo bi svako te je Uroš Živković lepim rečima ohrabrio da da sve od sebe na Grandovoj sceni i ostvari ono što je naumila.

– Bog gleda i nagrađuje, jedna je majka, a vi ste imali pravu i najbitniju ulogu u svom životu da podignete decu. Pošto gleda Bog, gleda i Žika, pa onda izmisli ovu emisiju da dođete i ispunite sve svoje snove i sada se osvetite sebi da uživate u onome što volite- dočekao je Uroš Živković lepim rečima, nakon čega je Svetlana zapevala čuveni hit „Jutro je“ Nade Topčagić.

Svojim vokalom i harizmom uspela je da razgali ceo studio te su u publici svi pevušili sa njom uglas.

– Ova podrška koju imate dolazi sa razlogom. Izbor pesme je bio odličan i čestitam vam na ovoj premijeri- istakao je Mare, na šta je ponosna Crnogorka Jovana iz žirijske stolice kratko dodala – Što bi rekli mladi „Ceca je objasnila! Ovako se peva u Crnoj Gori!

Niz pohvala i komplimenata usledio je i od strane Uroša Živkovića koji je bio dirnut njenom samouverenošću i željom za uspehom.

– Što se mene tiče, nećete vi niđe!- našalio se pevač, a u tom stilu je nastavio i predsednik žirija.

– Još da je Zlatan Ibrahimović večeras ovde- nasmejao je Milošević sve.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović