KAKVO IZNENAĐENJE I SPOJ: Belma i Josifovski predstavili duet, sve gori od energije (VIDEO)

Nakon što su nekadašnje zvezde „Granda“ Aleksandar Josifovski i Belma Huseinefendić na nedavnom Ohridskom festivalu predstavili pesmu „Voli me ko sebe“ na makedonskom jeziku, danas je izašao i spot za duet i na našem jeziku.

Vidno uzbuđeni i srećni zbog zajedničkog projekta, Josifovski i Belma otkrili su i kako je došlo do ovog spoja.

josifovski i belma

Kada mi je Goran Šarac rekao da bi trebalo da nađemo devojku koja bi svoj deo mogla otpeevati onako kako smo zamislili, odmah sam pozvao Belmu, jer ta njena energija koju ona poseduje je nešto što se ne viđa svaki dan. Nisam puno razmišljao o tom potezu, jer kada sam je prvi put upoznao, znao sam da ta njena energija meni odgovara. Jednostavno je ona neko ko kako živi tako i peva- rekao je Aleksandar, dok je Belma otkrila da je njegov predlog bez razmišljanja prihvatila.

Beclma

Iako su svoje dionice snimali odvojeno, Aleksandar u Makedoniji, a Belma u Bosni i Hercegovini, oboje tvrde kako su imali osećaj kao da su sve vreme bili zajedno u studiju i da se energija u stvaranju ove pesme jednostavno poklopila.

Belma i Josifovski 1

Kad sam je prvi put još čula, bila mi je pre presimpatična i nekako u našem tom fazonu, odmah smo krenuli da radimo. Rekla bi da se poprilično pronalazim u pesmi i mnogo mi je drag tekst, sve me to podseća na neke uzbudljive i sretne situacije – izjavila je Belma.

Spot za duetsku numeru „Voli me ko sebe“, koja je na Ohrid festivalu osvojila dve nagrade, sniman je u Ohridu i Skoplju u režiji Kristijana Ljusheva, a pevači za Grand ističu da se nadaju da će i publika da oseti njihovu energiju koju su dali dok stvarali ovaj hit.

Foto: Prinscreen,
Autor: I. Ankić