Login/Registracija

Aleksandar Josifovski otkrio DA LI JE RAZOČARAN posle FINALA, pa se dotakao borbe sa porokom: „Đorđe MI JE SPASIO ŽIVOT“ (VIDEO)

Aleksandar Josifovski došao je do samog kraja velikog finala u kojem se za pobedu borio sa Nerminom Handžićem. Josifovski je bio jedan od favorita i mnogi su mislili da će čak on pobediti, a po silasku sa scene podelio je sa nama prve utiske.

– Ja sam zadovoljan kako je sve ispalo, još ne mogu da verujem da se ovo desilo. Nisam očekivao toliki broj glasova. Ja sam se iznenadio kada sam čuo, hvala svima. Desilo se nešto što je za mene ekstra, baš se tako osećam, pošto se kao predstavnik roka nisam nadao ovome – kaže Aleksandar koji tvrdi da mu nije krivo što ipak on nije odneo pobedu:


– Od prvog kruga sve do sada zajedno smo se borili. Čestitam Nerminu i nisam razočaran, osećam se kao da se meni desilo isto. Meni je sasvim dovoljno bilo što sam tu, na stolici pored, za mene je jedan veliki uspeh i hvala svima na podršci.

U polufinalnoj večeri njegov mentor Đorđe David otkrio je da je Josifovski imao veliki problem sa zavisnošću od alkohola, te da su zajedničkim snagama to prebrodili.

– Desile su se neke stvari u mom životu, ali sada je sve okej i kul. Ja sam uspeo to da pobedim zajedno sa njim i mojom porodicom i svakome ko ima neki takav problem treba da ga reši jer je bolje ovako, bar da se ima kontrola. On je uticao na to donekle i spasao mi život i karijeru, imao je veliku ulogu u tome – priznao je on.


Otkrio je i kakve olanove ima za naredni period i šta je to što sprema publici.

– Biće nova pesma sigurno, sa bendom pravim iznenađenje za publiku koje će biti u mom fazonu, a imaćemo priliku da sarađujemo sa nekim tekstopiscima, aranžmane radimo mi sami, brzo će nešto da se desi – priča Aleksandar.

Nakon spektakularne večeri i visokog drugog mesta koje je osvojio u Makedoniji se sprema veliko slavlje.

– Slavlje će sigurno biti kod mene kući, baba će sigurno spremiti neke specijalitete, biće prilike da se vidim sa dosta ljudi za koje znam da me čekaju – kaže on i priznaje da će mu „Zvezde Granda“ nedostajati:


– Sve će nekako biti ravno za razliku od onoga kako smo se ovde družili, svo to druženje ostaće u našem sećanju, zahvalan sam produkciji od koje imamo veliku podršku i od žirija isto. Euforija će malo da padne sada, ali biće nove euforije, idemo dalje da ređamo nove uspehe.

Ceo intervju sa Aleksandrom Josifovskim pogledajte u videu ispod teksta!


Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: S. Čumić/ D. Bukovčić