Login/Registracija

Krstinja otkrila nepoznate detalje o novom dečku: „Sklopili smo dogovor“

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Krstinja razvela se pre samo nekoliko meseci, a nova ljubav je već zakucala na njena vrata. Od kada se pojavila na Grandovoj sceni zapamtili smo je kao Krstinju Todorović, iako se sada predstavlja kao gospođica Matanović.

– Tako sam odlučila u januaru kada sam odlučila da se vratim svojoj rodnoj kući i kada su se sudski rešile sve stvari. Tako da sam zvanično Matanović- objasnila je pevačica.

Ipak, ubrzo nakon što je stavila tačku na odnos sa bivšim suprugom, potpuno neočekivano nova ljubav zakucala je na Krstinjina vrata. Osmeh i oči uvek odaju ženu te smo se mesecima pitali šta se krije iza njenog osmeha koji ne skida sa lica.

Mi žene uvek plenimo kada smo zadovoljne!- kratko je poručila Zvezda Granda koja priznaje da konačno puca od samopouzdanja.

Iako je sadašnjeg partnera mesecima unazad krila od očiju javnosti, konačno je rešila da njihovu ljubav pokaže celom svetu i potvrdi brojna nagađanja o njenom ljubavnom statusu.

-Moj partner nije iz javnog života i njega te stvari ne interesuju. Ja sam neko ko se bavi javnim poslom i potpuno je normalno da ljude interesuje i ta strana priča. I to smo dozirali i došli do dogovora, a ako nekada u budućnosti on poželi da bude deo javnosti ja ću ispuniti njegovu želju- istakla je Krstinja koja se nada da njena sreća neće biti kratkog veka.

Podsetimo, pre nekoliko dana na društvenim mrežama osvanula je Krstinjina fotografija sa novim dečkom Radovanom, a Grand Online vam predstavlja eksluzivne fotografije novopečenog ljubavnog para koji smo uslikali letos na crnogorskom primorju.

– Neke stvari čovek u životu ne može da predvidi, u nekim prelomnim momentima desila se istinska i prava ljubav. Srećni smo i zaljubljeni – rekla je Krstinja za Grand.

BONUS VIDEO – Krstinja: „Moj osmeh govori hiljadu reči!

Foto: Grand Online/ Instagram,
Autor: J. Jović