Login/Registracija

„BIĆE PAKAO“ Žiri ZVEZDA GRANDA u do sad neviđenom izdanju

Snimanja novih epizoda „Zvezda Granda“ nastavljena su udarničkim tempom, a ekipa Grand portala ispratila je dolazak svakog člana žirija i zabeležila detalje koje sigurno nigde nećete videti, sem kod nas.

Ana Bekuta ponela je zanimljiv autfit koji je podrazumevao ljubičaste pantalone, leoprard kaput i iste takve mokasine, a mi smo odmah proverili gde i mi možemo da nabavimo ovakvu odevnu kombinaciju.

-Prošetajte se do Trsta – našalila se Bekuta pred okupljenim pripadnicima sedme sile ispred studija.

Ništa manje interesantan stajling nije imao ni Đorđe David, a na pitanje gde je nabacio fensi naočare, kratko je odgovorio: -U prodavnici za zavarivanje!

Ceca Ražnatović takođe je ponela interesantan stajling, kombinezon u zebra dezenu koji je uklopila sa velikim crnim naočarama. Iako nije želela da daje izjavu, Ceca je ovog puta ispozirala fotoreporterima, dok je Marija Šerifović kao furija uletela u studio.

-Sve sam rekla -odbrusila je Marija nakon što su je novinari upitali da prokomentariše aktuelnu sezonu, kao i silovatelja protiv kog se digla velika medijska hajka.

Jedino ko je bio raspoložen za izjavu bila je Snežana Đurišić, pa je tako otkrila šta je zapazila za tri dana snimanja.

-Kad izađu na scenu, kontunzuju se od treme, pogoto što su 95 posto takmičara ljudi koji nisu bili na sceni, koji se nigde nisu takimičili, kojima je ovo prvi put u svakom smislu te reči, kada je pevanje u pitanju – rekla je Snežana, dok je Đorđe David otkrio da li je možda bila provokacija na setu i da li se zakačio sa Draganom Stojkovićem Bosancem.

– Mislim da je Bosanac omatorio i da je za penziju. Naravno, šalim se. Nema još uvek provokacija, tek smo na početku, borimo se oko uzimanja kandidata. Posle drugog kruga obećavam da će biti pakao – otkrio je Đorđe, dok je Bosanac imao preča posla sa Cecom.

Boske je pohvalio koleginicu da super izgleda, ali je imao i jednu zamerku.

Šta se to zanimljivo dešavalo na trećem snimanju pogledajte u videu.

Foto: Z.K. Munja,
Autor: I. Ankić