„BIĆE PAKAO“ Žiri ZVEZDA GRANDA u do sad neviđenom izdanju

Snimanja novih epizoda „Zvezda Granda“ nastavljena su udarničkim tempom, a ekipa Grand portala ispratila je dolazak svakog člana žirija i zabeležila detalje koje sigurno nigde nećete videti, sem kod nas.

0A0A0001

Ana Bekuta ponela je zanimljiv autfit koji je podrazumevao ljubičaste pantalone, leoprard kaput i iste takve mokasine, a mi smo odmah proverili gde i mi možemo da nabavimo ovakvu odevnu kombinaciju.

-Prošetajte se do Trsta – našalila se Bekuta pred okupljenim pripadnicima sedme sile ispred studija.

Ana Bekuta

Ništa manje interesantan stajling nije imao ni Đorđe David, a na pitanje gde je nabacio fensi naočare, kratko je odgovorio: -U prodavnici za zavarivanje!

Ceca Ražnatović takođe je ponela interesantan stajling, kombinezon u zebra dezenu koji je uklopila sa velikim crnim naočarama. Iako nije želela da daje izjavu, Ceca je ovog puta ispozirala fotoreporterima, dok je Marija Šerifović kao furija uletela u studio.

-Sve sam rekla -odbrusila je Marija nakon što su je novinari upitali da prokomentariše aktuelnu sezonu, kao i silovatelja protiv kog se digla velika medijska hajka.

marija serifovic

Jedino ko je bio raspoložen za izjavu bila je Snežana Đurišić, pa je tako otkrila šta je zapazila za tri dana snimanja.

-Kad izađu na scenu, kontunzuju se od treme, pogoto što su 95 posto takmičara ljudi koji nisu bili na sceni, koji se nigde nisu takimičili, kojima je ovo prvi put u svakom smislu te reči, kada je pevanje u pitanju – rekla je Snežana, dok je Đorđe David otkrio da li je možda bila provokacija na setu i da li se zakačio sa Draganom Stojkovićem Bosancem.

– Mislim da je Bosanac omatorio i da je za penziju. Naravno, šalim se. Nema još uvek provokacija, tek smo na početku, borimo se oko uzimanja kandidata. Posle drugog kruga obećavam da će biti pakao – otkrio je Đorđe, dok je Bosanac imao preča posla sa Cecom.

Boske je pohvalio koleginicu da super izgleda, ali je imao i jednu zamerku.

bosanac

Šta se to zanimljivo dešavalo na trećem snimanju pogledajte u videu.

Foto: Z.K. Munja,
Autor: I. Ankić