Login/Registracija

„TREBA MNOGO NERAVA“ Snežana Đurišić o novoj sezoni i najuspešnijim ZVEZDAMA GRANDA (VIDEO)

Vidno raspoložena i odmorna, na prvo snimanje nove sezone “Zvezda Granda“ stigla je Snežana Đurišić, spremna za nove izazove koje donosi ovo muzičko takmičenje.

Očekivanja su kako kaže velika, a najviše se raduje radu sa mladim i talentovanim ljudima koji će biti deo njenog tima, ne samo tokom takmičenja već i nakon njega.

– Ja ovde imam dva zaduženja. Jedno je ono što vidite na malim ekranima žiriranje, a drugo je to što sam muzički urednik pa se bavim i daljim radom te dece pa mi je lako ako su to deca koja dobro pevaju pa nemam mnogo posla oko njih- rekla je Sneža za Grand Online.

Kako je do sada bila deo produkcijskog žirija zajedno sa kolegom Aleksandrom Milićem Milijem, Sneža je otkrila šta će se od sada pormeniti u njihovom radu.

Pa ništa faktički jer i kad smo bili zajedno opet smo delili kandidate, ja sma uzimale one što pevaju narodne a on one što pevaju sve ostalo, i mislim da smo oboje napravili dobar posao što s emoglo i videti– dodala je pevačica.

Tema oko emitovanja ovog šou programa tačnije televizije na kojoj će biti nije zaobišla ni nju, a pevačica tvrdi da je svejedno na kog emitera će izbor pasti.

– Nevažno je da li je to televizija sa nacionalnom frekvencijom ili ne, gde god da budemo bićemo najbolji- samouvereno je poručila, pa se osvrnula na komentar Jelene Karleuše da je “Zvezdama Granda“ rejting pao otkako nje nema u stolici žirija.

– Ne znam šta je ona kazala, ali bila je ovde, ona je neko meni jako drag ali ne bih komentarisala dalje– kratka je bila Snežana.

Kao neko ko je deo ovog takmičenja više od jedne decenije, usledilo je i pitanje da li bi i šta promenila u “Zvezdama Granda“ da se nađe na mestu Saše Popovića.

Ja radim ono što najbolje znam, pevam. A da znam nešto više od njega ne bih pustila Sašu da sedi tamo nego bih sedela ja (smeh). Taj deo posla, tu treba mnogo nerava– poručila je ona.

S obzirom da je kroz mnogo sezona ovog šou programa dovela mnogo mladih i talentovanih ljudi do samog finala, Snežana je odgovorila i na pitanje ko su po njenom mišljenju najuspešnije zvezde “Granda“.

– Ima ih mnogo, ali recimo Darko Lazić, Milica Todorović, Milica Pavlović, bolje da ne nabrajam jer će se neko naljutili ali ima ih baš dosta. Ono što je takođe važno jeste da je bilo mnogo dece koja su divno pevala ali nisu postali zvezde, jer nisu dobili dobru pesmu i slično– rekla je pevačica, a njen intervju možete da pogledate u videu.

……

Foto: Z.K.Munja,
Autor: T. Bogavac