Login/Registracija

IZA KULISA ZVEZDA GRANDA: Bekuta promenila boju kose, Mili dobio najteži zadatak (VIDEO)

Nova tura, nova avantura- baš tako mogli bismo da opišemo početak nove sezone „Zvezda Granda“.

Članovi čuvene osmorke okupili su se danas u Grandovom studiju na Košutnjaku, a dočekali su ih mnogobrojni novinari i fotorepotreti koje je zanimalo samo jedno – gde će se emitovati „Zvezde Granda“ od ove sezone?!


– Ovo je izuzetno gledan šou i naravno da se oko njega utrkuju najbolje televizije, ali bićete na vreme obavešteni o tome. Ja ne mogu ništa lično da vam kažem, to će Grand zvanično objaviti, ali sigurno će biti na nekoj televiziji koja je jako gledana- rekao je Aleksandar Milić Mili, dok je Đorđe David otkrio da su od ove sezone „nadrljali“:

– Saša nam je samo dao raspored snimanja do januara, što znači da je sve lepo i dobro osmislio i da smo nagrabusili.

Ipak, Mili se zbog svega što je prošao u prethodnoj sezoni odmah požalio. 

– Ja stalno dobijam ludačke zadatke, u prvoj godini sam dobio 220 kandidata da spremim sam, prošole godine sam spašavao ove što imaju nulu. Vdećemo šta ću da dobijem ove, verovatno 500 sklekova po emisiji – našalio se član produkcijskog tima. 

Vidno raspoložena Marija Šerifović stigla je sa fotoaparatom, te nam je dala do znanja da od ove sezone nastavlja snimanje vloga.


– Ovde se uvek očekuje neočikavno, videćemo šta će doneti nova sezona- konstatovala je Viki, dok je njena kumica Ceca u studio ušla brzinom munje. 

Ana Bekuta pojavila se sa novom bojom kose i mnogi su konstatovali da ove sezone naprosto blista. 


Sasa Popović otkrio je sve detalje popularnog serijala i konačno stavio tačku na nagađanja gde će se emitovati „Zvezde Granda“.

A sve o novoj sezoni i atmosferi koja je vladala na prvom snimanju, pogledajte u videu.

Foto: L.Cvetković/ZK.Munja,
Autor: I. Ankić