Login/Registracija

Kao mlada ostala bez cele porodice, a sada priznala: „Njen odlazak mi je najteže pao“ (VIDEO)

Kandidatkinja Ifeta Doglod, čija je životna priča dirnula mnoge, ne voli da govori o nesrećama koje su se dogodile njenoj porodici, ali vrlo rado peva pesme koje je podsećaju na njene bližnje.

– Ja se često sećam njih, oni su meni uvek u mislima. Ja volim da pevam pesme o najbližima, mene je prošla ta tuga i čak mi i prijaju takve pesme – rekla je Ifeta.

6aadee00722b6988c62e81201b57ce8065b27596

Nakon saobraćajne nesreće koja joj je odnela brata i sestru, Ifeta se suočila i sa gubitkom roditelja, ali kako ističe, najviše je zaboela smrt majke koja ju je neočekivano napustila.

– Najteže mi je bilo kada mi je mama umrla. Mama mi je bila ceo svet, a umrla je iznenada. To mi je baš bio šok. Ona je umrla iznenada – priseća se kandidatkinja i dodaje – Žvela je sama, ja sam već bila udata. Legla je da spava i u snu je imala infarkt. Ja sam je sutra zvala i kada sam videla da se ne javlja, otišla sam do nje i zatekla je mrtvu. To je bio najveći šok.

Utehu je našla u porodici, suprugu i deci koji su bili uz nju u najtežim trenucima, a svoje najbliže zauvek čuva u srcu i rado ih se seća.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković