Login/Registracija

Aleksandar Radojević „Majka me je savetovala da SKRATIM JEZIK“(VIDEO)

Aleksandar Radojević nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezda Granda“ , a verovatno i njaveći fan ovog muzičkog šoua, gostovao je u emisji „Grand Magazin“ gde je govorio o svjoj promeni od pojavljivanja na sceni do danas.

Poznato je da se mladi pevač nije bavio muzikom pre ovog učešća, ali kako ističe uvek je osećao da je muzika njegov poziv.

Nije tajna, da pevači pored spoznavanja svog muzičkog osećaja kroz takmičenje upoznaju i sebe, a voditeljka je Aleksandra upitala koju je on osobinu spoznao tokom takmičenja.

U takmičenju sam otkrio svoje samopuzdanje.  Uvek sam se osećao kao da je scena moja, tu sam došao ,stojim na bini ,pevam, ovo je moj koncert . Samopouzdanje sam očigledno imao, ali tada sam postao svestan toga- objasnio je Radojević.

04ac51e662a049631a7f74c07ab3d2b28cfe0689

Pored pevanja, Aleksandar je poznat i po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama gde redovno sa publikom deli svoje stavove, priznajući da ga najviše na svetu boli nepravda.

-Nepravda mi je nešto najgore i uvek kažem sve kako jeste, pa kud puklo da puklo iako me je majka savetovala da skratim jezik- bio je iskren Aleksandar.

Ceo intervju pogledajte u videu.


PROČITAJTE I

Aleksandar Radojević o predrasudama vezanim za njega: MISLE DA SAM U SEKTI (VIDEO)


Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić