Login/Registracija

Zorica Brunclik: „Ne mogu da zaboravim koliko sam imala težak život“ (VIDEO)

Nakon navodnog sukoba sa čelnicima „Grand produkcije“, Zorica Brunclik zakopala je ratne sekire sa najvećom produkcijskom kućom u regionu. Nakon gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kojim je probila led, usledio je i poziv od autora šoua „Nikad nije kasno“, Žike Jakšića da se pojavi u žiriju, što je oberučke prihvatila.

Za Grand Online izjavila je da emisiju prati od samog početka emitovanja, kao i da je srećna što takmičari sve češće biraju da se njenim hitovima predstave publici. 

– Mislim da je ovo jedna od najgledanijih emisija kada je reč o narodnoj muzici jer je ona u takmičenju najzastupljenija. Pratim emisiju kako bi videla šta je ono što takmičare interesuje i veoma sam ponosna zato što sam baš zastupljena u njoj – ističe Zorica uz osmeh.

c3c13fa954d0fb67a88d27f6c437211c76755b69

Iskustva u žiriranju ima na pretek, budući da je godinama bila deo „Zvezda Granda“ i tvrdi da amateri koji u poznim godinama pokušavaju da postanu zvezde, pevaju bolje od većine ostvarenih pevača. I upravo zbog toga trudiće se da uživa u nedelju, kada nas očekuje emitovanje epizode u kojoj je ona član žirija. 

– Iskreno rečeno, ovde 95 posto učesnika peva bolje, čast izuzecima, od onih koji sede u žiriju za sve ove godine. Ova emisija toliko dugo traje, a kako sam ja prvi put ovde, samo želim da se provedem, a neka ocenjuje neko drugi.

4028a1118d39a9a1424f1e15a749f97138b0d403

Dopada joj se što gledaoci imaju priliku da čuju emotivne priče pevača amatera, kao i da su one lekcija za mnoge koji su zaboravili na svoje početke i korene, što nije slučaj i sa njom.

– Treba da sagledamo život takmičara i da se podsetimo koliko ima sličnosti sa našim životima i teškoćama koje smo imali u detinjstvu. Ja sebi ne dozvoljavam uopšte da zaboravim odakle sam potekla, odakle sam počela. Ne mislim samo na muziku, već na to koliko sam imala težak život – izjavila je Zorica u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku. 

Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković