KOJA PEVAČICA JE NAJBOLJE OPERISANA? Odgovor stručnjaka će vas ŠOKIRATI: „Kod NJE je urađeno SVE“ (VIDEO)

Specijalizant Tanja

Estetska hirurgija je nešto čemu javne ličnosti danas ne mogu da odole. Dok se pojedine dame ne libe da otvoreno govore o korekcijama koje su napravile, mnogo je veći broj onih koje prikrivaju činjenicu da su otišle pod nož.

Šta su sve žene radile na sebi otkriva specijalizant plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije Tanja Radenkov Medenica.

Traži se najviše rekonstrukcije gluteusa, odnosno to je lipostruktura celog tela, što znači da mi uzimamo mast iz tela gde je ima u višku i prebacujemo je u predeo gde je ima u manjku ili ti gde klijent želi, a to je najčešće zadnjica, ali možemo da uvećamo i grudi sa sopstvenim mastima – Tanja se nadovezala šta je štetnije, implanti ili mast:

Emisija

Ne možemo da pričamo da li je manje štetno ili više štetno. Implantati se koriste dugi niz godina i registrovani su i dokazano je da nisu štetni po zdravlje ljudi, ali naravno najbolji filer i implantat su sopstvene masti– objasnila je specijalizantkinja, a zatim prokomentarisala šta su sve žene radile na sebi, na osnovu slika koje je dobila.

Dalila Mujic pre i posle

Dalila Dragojević-Mujić se zaista prolepšala, ovde imamo operaciju nosa, uvećanje usana i jagodica. Doduše ovde ima i scensku šminku, ali se vidi i da su podizane obrve, iskošene oči i botoks– istakla je doktorka Tanja, te nastavila da bez dlake na jeziku komentariše i ostale devojke.

Soraja pre i posle

Soraja je sada mnogo lepša, smanjila je nos, ona je imala problem sa kožom i to je regulisala, verovatno gomilu lasera, mezoterapija – prokomentarisala je Medenica.

Katarina Grujic pre i posle

Jedna u nizu promena koja joj se dopala je tranformacija popularne pevačice Katarine Grujić.

Vide se veće usne, jagodice, kod obrva i ugla oka se vidi drastična promena. One su se sve drastično prolepšale– zaključila je.

Bez obzira da li ste ljubitelj plastičnih korekcija ili zakleti protivnik, činjenica je da su sve ove dame mnogo lepše nakon intervencija.

Kim Kardasijan pre i posle

Kim Kardašijan sve bolje i bolje izgleda ali ona je bila lepa i ranije. Gledamo njen nos koji je promenjen, usne su manje više ostale iste, radila je jagodice, radila je donje kapke tačnije podočnjake i ugao oka i obrve su rađenje– ispričala je Tanja.

Emina Jahovic pre i posle

Svetske stručnjake i najpoznatije hirurge posetila je i pevačica Emina Jahović koja je napravila drastičnu promenu u fizičkom izgledu.

Ona je najbolji primer kako plastična hirurgija može da prolepša ženu, a ona je dobila najbolju verziju sebe. Kod nje vidimo da je urađeno gotovo sve, ali sa merom. Vidimo nosić, diskretno urađene usne, jagodice, vidimo korekciju brade, kvalitet kože mislim da to svi mogu da vide, podignute obrve, ugao oka, naravno botoks. Moram priznati da su ovo dve različite žene– tvrdi doktorka koja je niz pozitivnih kritika uputila i na račun izgleda Aleksandre Subotić.

Aleksandra Subotic pre i posle

Iako su svi očekivali da čuju koja devojka sa domaće javne scene je najviše preterala, ostali su uskraćeni za odgovor s obzirom da je Tanja ostala suzdržana.

Ne mogu da pričam o osobama sa domaće estrade, dok sa svetske scene mogu. To su Miki Rurk, Tom Kruz koji je totalno promašio sve što je radio na sebi. Sada liči na hrčka koji izgleda kao da žvaće nešto, i previše filera ima– zaključila je.

Šta je sve otkrila o plastičnoj hirurgiji i kakve savete je dala, možete saznati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: B.Stuparušić