INTERVJU Bojana Barjaktarević progovorila o mužu: „Razdvojili smo se, ali…“ VIDEO

Bojana Barjaktarević, nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ u ekskluzivnom intervjuu za Grand govorila je svom privatnom životu i karijeri.

Pevačica se dotakla odnosa sa bivšim suprugom i otkrila nepoznate detalje svog ljubavnog života.

bojana barjaktarević suprug
Bojana Barjaktarević

Čim je kročila u Grandov studio, Bojana nije mogla da sakrije emocije te je evocirala uspomene na period kada je i sama bila deo takmičenja „Nikad nije kasno“.

-Uvek se bude pozitivne impresije, kao i pre kada sam nastupala u ulozi takmičara, tako je i sada. Uvek mi je drago da dođem ovde i da se družim sa svim tim divnim ljudima, tako da uvek volim kada me pozovu i svaki put se odazovem, volim da prisustvujem ovakvim lepim dešavanjima – istakla je ona.

bojana barjaktarević suprug
Bojana Barjaktarević

Pored svoje uspešne karijere, Bojana je ponosna majka dvoje predivne dece, a u razgovoru za Grand otkrila je čime se oni bave.

-Za decu se i živi i radi. Sin se bavi bodibildingom, ćerka se bavi muzikom, tako da se to sve jedno sa drugim preklapa. Ćerka se odlučila za muziku i to voli, a nekad je i sin svirao bubnjeve, ali se na kraju odlučio za bodibilding. Neka rade šta hoće, ja im neću smetati, samo mogu da pomognem – rekla je Bojana, a zatim odgovorila na komentare da joj je sin opasan frajer:

-Jeste, ali to i nije toliko bitno, prvenstveno je najbitnije da je on dobar čovek i dobra duša. On stvarno vodi računa o ishrani i o svemu, vežba uporno, sportista je u pravom smislu. I ćerka takođe redovno posećuje teretanu, tako da lepo izgledaju i ona i on. Dok mene ima.

bojana barjaktarević suprug

Bojana je otkrila i da nema potrebe da joj deca sugerišu u vezi sa ishranm jer je razlog njenog korpulentnog izgleda sasvim druge prirode.

-Kada bi neko jeo onoliko koliko ja jedem, crk’o bi gladan. Ja i ne jedem toliko, meni su hormoni u problemu i oni mi stvaraju taj disbalans. Taj estrogen i progesteron prave mi šou program, ali šta da radim – rekla je Bojana, koja uvek pleni glasom.

-Trudim se da uvek budem na visini zadatka. Što se tiče glasa, nemam problema hvala Bogu, i to mi je najbitnije – dodala je zadovoljno pevačica.

0A0A0756 2
Bojana Barjaktarević

Da je ćerka krenula maminim stopama, potvrđuje to što je i ona počela da priprema pesme.

-I sin i ćerka su nasledili taj muzički talenat, ali se sin bavi drugim stvarima. Ćerka je sad počela da priprema pesme, već je uradila dve i ima još jednu da uradi, onda ćemo krenuti sa promocijom. I što se mene tiče, treća pesma se završava i konačno ću da izbacim sve tri – otkrila je ona.

bojana barjaktarević suprug
Bojana Barjaktarević

Bojana je takođe sa osmehom na licu istakla da je sa svojim bivšim suprugom u odličnim odnosima.

-Moj bivši suprug je klavijaturista i u super smo odnosima. On uvek prati sve što ja radim, tu je uz mene svim snagama. U odličnim smo odnosima, sad smo još bolji nego što smo bili. Mi smo na prvom mestu prijatelji, šta god meni ili njemu da treba, tu smo jedno za drugo. Nema veze da li smo se razišli, super funkcionišemo – rekla je Bojana.

BONUS VIDEO: Stiven Kadrijević i Bojana Barjaktarević – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić