„Kakav namazanko“ Žika Jakšić oduševljen potezom zvezda Granda VIDEO

Bivši učesnici „Zvezda Granda“ Milan Mitrović i Aleksandra Tadić Cipka priredili su neviđeni spektakl na Grandovoj sceni u toku porodičnog šoua „Nikad nije kasno“.

Zajedničkim snagama i besprekornom energijom oduševili su sve u studiju kada su zapevali numeru Vesne Zmijanac „Ja imam nekog, a ti si sam“.

0A0A0503

Cipka je zablistala u elegantnoj crnoj haljini sa rukavicama i stajlingom priredila i pravi vizuelni spektakl.

-Aleksandra se izvežbala, ozbiljna je pevačica, a i Milan je namazanko – poručio je Žika Jakšić tokom njihovog izvođenja.

0A0A0521
0A0A0516

Podsetimo, Cipka se nedavno se prisetila svog učešća u „Zvezdama Granda“ ističući kako joj je to takmičenje oblikovalo karijeru i život.

Iako je bila razočarana kada je ispala, Cipka priznaje da se nakon toga samo još više posvetila trudu i radu.

-Bila sam razočarana, ali ja sam očekivala da ću ispasti i pre. Ostala sam do samog kraja, da sam ispala pre, ne bih bila razočarana. Bože moj, ispala sam, toliko sam se mučila i nikad mi ne možemo da damo baš sto posto sebe. Ili si preumoran, ili si prehlađen, znamo svi kako je kad izađeš da pevaš pred žirijem i pred tolikim auditorijumom. Bila sam razočarana, ali sam znala da ću uspeti i da tek počinjem posle takmičenja. Takmičenje je jedan deo gde mi počinjemo karijeru ako ćemo da se bavimo ozbiljno ovim poslom i posle sam dala sve od sebe, snimala pesme. Radim konstantno, snimam i uvek sam prisutna, tako će i biti dokle god se budem bavila ovim poslom, a baviću se jako dugo – istakla je pevačica.

ALEKSANDRA TADIC CIPKA ZGS SNIMANJE 20032024 FOTO MUNJA 18 ok

Milan Mitrović jednom prilikom je priznao da je igrom slučaja završio u najgledanijem muzičkom takmičenju, a glavni krivac za to bili su njegovi najdraži.

-Manje je poznato da to nije bila moja odluka, već odluka moje majke. Ja sam dva meseca pre prijavljivanja za takmičenje zapravo počeo da se bavim muzikom, pre toga sam se bavio sportom, tačnije fudbalom, bio sam i fudbalski sudija. Počeo sam slučajno da se bavim muzikom, i dva meseca posle toga na nagovor moje majke i ljudi iz moje okoline koji su dolazili na moje svirke, ja sam se ohrabrio da probam. I došao sam na audiciju i nisam bio zadovoljan mojim izvođenjem, ali produkcija je videla nešto drugačije u meni i evo, 15 godina sam tu gde sam. Prošli smo zajedno mnoge projekte, bio sam i voditelj, pevač, interpretator. To je jedna TV novela za mene, nisam zamišljao da ću biti tu gde sam danas- otkrio je Milan.

MILAN MITROVIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 36

BONUS VIDEO: Cipka progovorila o alkoholu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković