Grandova voditeljka otkrila koji pevač će pevati na njenoj svadbi, on šokirao pitanjem: „Hoću li biti plaćen?“

8088bb82e5e8f3feb7073d0a0fd72935d4c45da3

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Adnan Nezirov pre nekoliko dana obradovao je publiku novom pesmom „Pola mog srca“.

Nova numera je pokupila sve simpatije slušalaca, a mnogima se svideo spot koji je pevač snimao u Parizu. Gostujući u emisiji „Grand Parada“ Adnan je otkrio da se ne zaustavlja na ovome, pa će i naredne spotove snimati na brojnim luksuznim lokacijama.

Capture 57

-Za ovu novu pesmu snimao sam spot u Parizu, bio je i Istanbul pa ćemo tako raditi još nešto. Sada ćemo da idemo negde dalje – rekao je on.

Tokom ovog gostovanja voditeljka Sanja Ćulibrk je priznala da bi želela da joj Adnan jednog dana peva na svadbi, a ovo priznanje je iznenadilo i njenog kolegu Tihomira Tepića.

-Sada dok si pevao, Sanja je rekla ako se ikad budem udala, on će mi pevati na svadbi. Ja sam se začudio ne znam otkad preferira tu vrstu muzike – rekao je Tihomir, a Sanja je odmah potvrdila priču:

-Jeste, rekla sam. Ako se to ikada desi, ti ćeš pevati.

Capture 58

Nakon ovih reči, pevač se našalio sa Sanjom, pa je upitao voditeljku da li će biti pozvan kao gost ili će biti plaćen za tu svirku.

-Naravno da ćeš biti plaćen – zaključila je Sanja.

Podsetimo, voditeljka je nedavno pred našim kamerama otvoreno govorila o temi vršnjačkog nasilja, a priznala je da se susrela sa ovim problemom tokom odrastanja.

-Dešavalo se da sam kao devojčica u osnovnoj školi gledala kako našeg drugara dečaci zadirkuju i huškaju, ali mi nismo okretali glave. Mi smo išli tamo i branili ga zato što nama to nije bilo normalno, ja sam neko ko će uvek stati uz slabijeg i odbraniti ga čak i od onih koji su jači od mene – prisetila se neprijatnosti tokom perioda odrastanja voditeljka Sanja.

a9642c84a0456c3a6b6cc52d06df60fd3d1f2008

U bonus videu pogledajte šta je Sanja nedavno rekla pred našim kamerama.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković