Takmičarka htela da se onesvesti u finalu, Ceca celom timu očitala bukvicu: Pogledajte šta se dešavalo iza scene (VIDEO)

0A0A9030

Spektakularno finale šesnaeste po redu sezone „Zvezda Granda“ oborilo je sve rekorde. Iako je sve kraj malih ekrana delovalo glamurozno, situacija iza kulisa bila je malo drugačija.

Ekipa Grandove redakcije usnimila je sve ono što niste imali prilike da vidite u spektakularnoj noći.

-Samo što se ne onesvestim!- zakukala je Sanela Hasić iz Cecinog tima nakon što je prošla u drugi krug takmičenja, a pod stresom je bio i njen kolega Nenad Kostov.

-Haos je i u meni, znači brdo nekog adrenalina i treme! Isplivava sve iz mene, ma ne znam više ni šta pričam!- priznao je Cecin pulen.

NENAD KSOTOV

Iako je veliki pritisak bio na finalistima, ništa manje uzbuđeni nisu bili ni njihovi mentori koji su ih lavovski borili iza scene, a posebno Ceca Ražnatović koja je u finalnoj noći imala najviše takmičara koji se bore za titulu najboljeg.

0A0A9279

Kako je tenzija kulminirala pred njihov izlalazak na scenu Ceca im je održala bitnu lekciju.

-Opusti se i uživaj u ovoj večeri- rekla je Svetlana Saneli koja se po svemu sudeći najteže borila sa tremom.

CECA ODRZALA LEKCIJU

Koliko je voljena među mladim talentima svedoči i činjenica da su se Ceci iza scene obradovali i kandidati iz timova njenih kolega.

-Samo slavlje, samo osmeh, svi se zezajte i uživajte, to je poenta. Imali smo cilj finale, došli smo u finale i to je pobeda- poručila je pevačica, a njene reči takmičari su pozdravili gromoglasnim aplauzom.

-Ma nema stresa, nema frke. Svih sedamanestoro treba samo da se smejete i veselite, majke mi! Nemojte da se hvatate za to ko će da pobedi, ma koga briga ko će da pobedi, to ništa ne znači u karijeri- dodala je Ceca, a važnu poruku imala je iz za ekipu svog kolege Đorđa Davida, a šta im je poručila saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović