Login/Registracija

Zvezda Granda završila turneju, pa u FERARIJU luduje po Majamiju

IMG 7daf7d7894bfc5a6d1c80b92492aa458 V 1

Potpuno neočekivane fotografije stižu iz Majamija i to od nekadašnje zvezde „Granda“ Ermina Redžića Bubija koji nakon završene američke turneje luduje po Americi.

Nakon što je svoju turneju priveo kraju, pevač je odlučio da sebi da oduška i produži boravak preko okeana, a u vlasništvo naše redakcije dospele su slike iz njegovog noćnog provoda.

IMG 7aa3123da9a7d86e4916bf00d4403872 V

Ništa tu ne bi bilo čudno da nismo dobili fotke na kojima se vidi da vozi skupoceni Ferari, a povodom toga ekipa naše redakcije kontaktirala je pevača i pitala ga li je to sebe častio ovim luksuznim četvorotočkašem.

-(smeh) Voleo bih da jesam, ali ne, nemojte odmah da mislite da sam na turneji zaradio za ovako jedan automobil. Ferari je vlasništvo jedne porodice koja me je divno dočekala u Majamiju i koja me je pratila i navijala za mene još tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“. I posle takmičenja nastavili su da prate moju karijeru i vremenom smo stekli divno prijateljstvo, inače se bave trgovinom luksuznih automobila – objašnjava Bubi i dodaje da je iskoristio priliku da uradi seriju fotografija, ali i da snimi novi spot.

-Odmah smo se bacili na posao, danas smo uradili photo shooting na najboljim lokacijama u Majamiju, a posle toga snimamo i spot. Nije nam dugo trebalo da osmislimo ceo video projekat, a uskoro nas očekuje i samo snimanje – ponosno kaže pevač koji je očigledno spojio lepo i korisno.

Pored posla i odmaranja sa prijateljima u Americi, pevač ne krije i da luduje po noćnim klubovima.

-Partijamo, ovde je provod neverovatan. Večeras sam u klub stigao sa prijateljima i to Ferarijem, osećaj je neverovatan – kaže Bubi.

bubi

-Moram da kažem da kad me Amerikanci vide u ovako luksuznim automobilima a i zbog mog specifičnog izgleda, odmah pitaju u kojoj sam zemlji zvezda… Odmah osete da sam muzičar i to mi imponuje jer je jako važno da ljudi primete kako zračiš – zaključio je Bubi za Grand.

NE PROPUSTITE I

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić