POBEDILI SVE PREPREKE Emotivnu ispovest o najvećoj ljubavi „Zvezda Granda“ pretočila u stihove (VIDEO)

cd96b0b48c10656c3636279435b11f43674f35b5

Juče je konačno ugledala svetlost dana dugoočekivana pesma nekadašnjeg finaliste „Zvezda Granda“ Bojana Pavlovića čije je priznanje o zabranjenoj ljubavi uzdramalo javnost. Pevač je rastužio mnoge priznanjem da njegova porodica ne prihvata verenicu Nikolinu Pelaić jer je Hrvatica.

Međutim, stvari su se od tada i te kako promenile u njegovoj porodici o čemu svedoči i njegova pesma „Druga ista“ koju je izdao za Grand produkciju.

Pesma je snimljena po istinitoj priči, a tekst i muziku je pisao Ernest Pelaić, otac njegove izabranice, dok je aranžman radio Dejan Nikolić. „Druga ista“ upravo svedoči o Bojanovoj ljubavi prema Nikolini koja je ovog puta pretočena u stihove.

IMG 1326

Ljubav je počela još pre šest godina, a pevaču i njegovoj verenici životni putevi u jednom trenutku su se razišli, prvenstveno jer su Bojanovi baba i deda bili protiv te veze, a danas je ona jača nego ikad.

Nikolina se u međuvremenu udala za drugog, dobila dete, a nakon nekog vremena ponovo spojila sa Bojanom i pokazala da ljubav uvek pobeđuje.

Nakon romantične veridbe u Skadarliji, stvari su se korenito promenile, pa zaljubljeni golupčići mogu da uživaju u svojoj ljubavi. Zato i ne čudi da je Pavlović svojoj dragoj posvetio pesmu, kao ni činjenica da se upravo Nikolina pojavljuje u spotu.

IMG 1325

Jači smo od ljubavi! – glasi jedan od stihova pesme, a ovaj potez podržali su i brojni Bojanovi obožavaoci koji su ostavljali brojne pozitivne komentare u opisu videa.

„Svaka čast na pesmi, oseti se svaka emocija protkana kroz nju, vidi se da ima lični pečat“, „Pesma prepuna emocija“, „Bravo, sjajna pesma, autobiografska“.

Pesmu možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk