Pričalo se da spava kod Bekute i Mrke, a evo u kakvom raju živi ZVEZDA GRANDA: „Okrugli krevet na sred sobe kupila od prve svirke“ (VIDEO)

Vrcava finalistkinja „Zvezda Granda“ Ivana Bogićević, iznenadila je sve kada je za Grand priznala da je uoči finala živela kod svoje mentorke Ane Bekute i spavala između nje i njenog partnera Milutina Mrkonjića. Ivana je istakla da su Ana i Mrka bili odlični domaćini i da su je čak nunali, a nakon toga mnogi su mislili da zvezda „Granda“ živi i dalje kod njih.

Međutim, to nije bilo tačno. Ivana je priznala da je samo pred finale boravila u stanu svoje mentorke, a ekipa Grandove redakcije uverila se u to kada je posetila njen dom u Ugrinovcima gde živi sa svojom velikom porodicom.

Screenshot 2023 08 12 135408

U prostranom dvorištu nalaze se dve kuće. U jednoj žive Ivanini roditelji, sestra, brat i omiljeni član familije baba Zora, dok je drugu kuću pevačica uredila samo za sebe.

Screenshot 2023 08 12 134700

Iako je još uvek u fazi renoviranja, Ivana nam je otkrila da je apsolutno sve u sobi uredila sama i nije se libila da zasuče rukave i da sama okreči zidove.

-Dok je bila korona i nestašica para ja sam sve zidove isprljala i to više nisam mogla da gledam. Na kraju sam uzela pare od tate, čisto da kupim boje i materijal i sve sama odradila jer moleri za to deru- priznala je i dodala da je veoma pedantna, te da sve stvari imaju svoje mesto.

Screenshot 2023 08 12 134740

– Sve živo od šminke imam, ne sme ništa da mi fali. Ja sam bukvalno bolesna osoba koja mora da joj bude sve pod konac. Sve mora da ima svoje mesto- rekla je pokazivajući sređene fioke i perfektno složen orman.

Ovo mi je samo deo omiljenih stvari u garderoberu. Tu su torbe, haljine, cipele… Gore držim druge toalete. Inače, imam cipele koje sam nosila čitavih 15 minuta. Samo zbog slikanja i nikad više– priznala je.

Screenshot 2023 08 12 140415

Omiljeni komad nameštaja definitivno je okrugli krevet koji je kupila od prve svirke.

– Oduvek mi je bila želja da imam ovakav krevet. To sam videla kod Seke Aleksić i od tad mi je želja da imam isti. Kupila sam ga kad sam prvi put počela da tezgarim. Razmišljala sam šta ću da kupim i onda skupljala pare za okrugli krevet – istakla je pevačica.

Screenshot 2023 08 12 140125

Kako izgleda Ivanin dom u Ugrinovcima pogledajte u videu na početku teksta.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić