Login/Registracija

„TO ĆE DA ME GONI DOŽIVOTNO“, Zvezde Granda otkrile pozadinu saradnje: „Bilo je prestrašno“ (VIDEO)

Spoj nekadašnjih učesnika „Zvezda Granda“ Belme Huseinefendić i Aleksandra Josifovskog bio je veliko iznenađenje za mnoge. Duetska numera pod nazivom „Voli me ko sebe“, kao i spot sniman na Ohridu naišli su na lavinu pozitivnih reakcija, a ekskluzivno za Grand Belma je otkrila kakav je Josifovski domaćin.

-On je idealan domaćin iskreno da vam kažem. Meni je tamo bilo prelepo, htela sam čak da produžim još koji dan jer smo se mi vozali kolima, obišli ceo Ohrid, izlazili smo zajedno, odradili posao, vežbali i snimali u studiju, tako da je bio izvanredan domaćin, nemam šta da mu kažem po tom pitanju. Ako bih našla dovoljno vremena sigurno bih opet otišla na Ohrid, samo bih ostavila dovoljno vremena da se okupam- ispričala je za Grand.

Sudeći po uspehu koji su ostvarili nema sumnje da su novi projekat ozbiljno shvatili, ali u njihovom slučaju se nisu svi u potpunosti ponašali kao suvi profesionalci.

-On bi ti vrlo rado rekao šta se dešavalo iza kulisa kada se snimao spot, ali neko od nas dvoje je spavao, a neko je snimao sve kadrove. E onda kada se naš zlatni gospodin probudio, e onda smo snimali zajedničke kadrove- ispričala je pevačica, a Josifovski se nije ni potrudio da se opravda.

-To će da me goni doživotno, znao sam!- kroz smeh je priznao Aleksandar, dok se Belma žalila što kasni šta god da isplaniraju.

-Mi smo došli, snimili sve. Ja sam vozila auto i to je bilo prestrašno, svuda po Ohridu. Zovem ga i pitam gde je, a on tek ustaje- prepričavala je Belma, a ekipa naše redakcije našalila se sa pevačem te ga upitala da li se desilo da koleginica na njega viče:

-Jednom jeste, pošto je ona spavala kod nas kući i čujem je jedno jutro. Ma šalim se! (smeh)

Sve u svemu, i Belma i Aleksandar su sigurni da je ovo tek početak njihove zajedničke saradnje i da je pred njima blistava karijera.

-Kada neko uradi nešto kvalitetno kao što je ovo naše, ne vidim problem da se to ponovi. Ovo je bila lepa pesma, lepa ideja i jedno baš lepo iskustvo- saglasne su bile kolege koje su se dotakle i takmičenja čiji su deo bili, ali i članova žirija, a šta su rekli za Bosanca i Mariju saznajte u videu ispod:

Autor: J. Jović