Login/Registracija

Vreme je za teške odluke: Članovi žirija na mukama, traže najbolje rešenje!

Veliko finale najgledanijeg muzičkog šou programa „Zvezde Granda“ sve je bliže, sve izvesnije, a još jedno veče puno iznenađenje, smeha, ali i razočarenja je za nama.

Žiri večeras nije bio lake ruke kada su u pitanju glasovi podrške, a samo nekolicina takmičara uspela je da ispuni njihove kriterijume koji su strožiji nego ikada ranije.

Od osmanaest takmičara, tačnije devet parova koji su pokušali na Grandovoj sceni da ostvare snove i izbore se za svoje mesto u narednom krugu „Zvezda Granda“, samo njih nekoliko uspelo je direktno da se plasira u sedmi krug takmičenja, a žiri je pokušao da donese najbolje rešenje!

U naredni krug takmičenja direknto su se plasirali: Danijel Ajetović, Igor Knežević, Sanela Hasić, Nejra i Eki Prošić, Željko Trbojević, Dragan Đurić, Mia Smiljanić, Nejaz Neki Ramčevski.

Iz baraža svoje mesto u četvrtfinalu takmičenja obezbedili su: Maja Jevtić, Darko Gjorgjeski, Nikolina Milosavljević, Jasmin Alievski, Ivona Damjanović, Aleksa Šuković, Slavica Angelova, Amna Jusić.

Nažalost, svoje takmičenje u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“ večeras su završili Mustafa Bidžan i Ena Radojičić.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk