Login/Registracija

Izula studio iz cipela, al’ bukvalno: Sestra takmičarke zapevala, žiri van sebe

Zbog Mie Smiljanić iz Cecinog tima i Nejaza Ramčevskog koji ove sezone brani boje tima Viki Miljković kumice su imale razloga da budu izuzetno ponosne.

Oba takmičara su nastupe završili sa po šest glasova zbog čega su im Svetlana i Violeta poletele u zagrljaj.

Pozitivna energija vladala je i u Vojinoj sobi emocija s obzirom da je podrška oba takmičara skakala od sreće.

S obzirom da se Miina sestra takođe bavi pevanjem Saša Popović je odmah pozvao da izađe na scenu.

-Znate šta je interesantno Mašo i Mia, pitaju ovi muškarci u publici da li peva i mama- našalio se Sale iako je odgovor bio negativan.

-Stvarno ćete da pevate bez matrice? Pa kako ćete da pogodite intonaciju?- zanimalo je Saleta iako sestre nisu marile već samo pustile svoj glas i zapevale Cecinu numeru „Neću dugo“.

Žiri je bio šokiran, a publika u studiju ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

-Da li je ovo moguće?! Mašo hvala puno i kada odeš u bekstedž reci tati da ni nešto nisu u redu vrata od terase (smeh). Fenomenalno je bilo Mašo! Mislim da Mia treba da ispadne u sledećem kolu i onda da se sledeće godine takmiči sa sestrom u duetu- rekao je Popović.

-Vidi vidi, radiće štikla, samo ću nežno da ga nagazim, da mu stanem na nogicu-zapretila mu je Ceca kroz osmeh nakon čega je Saša izuo Svetlaninu cipelu i stavio je na sto što je izazvalo gromoglasan smeh u studiju.

Čim se povela polemika oko kandidata Viki je istakla da je Mili sujetan s obzirom da je njen takmičar briljirao sa šest glasova.

-Mili je pošten, evo pa znamo da je Ceci sve pare uzeo- našalio se Saša.

-Što se Mie tiče, fenomenalna je, ima samo devetnaest godina. Prelepa je i prezgodna, muzikalna, a u to me još više ubedila kada je pevala sada sa sestrom. Što se Nejaza tiče ja sam uživala, sjajan si pevač- objasnila je Ana.

Posebno oduševljen izvođenjem Mie i njene sestre bio je Mili koji im je udelio niz komplimenata.

Čestitam vam na izvođenju, divno ste složile glasove, Naježio sam se kada ste pevale- istakao je Milić.

Hoću da se zahvalim što ste doveli Mašu ovde zato što smatram da ne mogu ovde da pokažem maksimum sebe osim kada sam sa njom- rekla je Smiljanićeva, a Popović joj je rekao da obavezno naredne godine dođe sa sestrom i da se takmiče u duetu.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović