Login/Registracija

Zvezda Granda progovorio o odnosu sa Violetinom takmičarkom: „Postala je osoba koja je u mom životu“

Od kada se pojavio u takmičenju „Zvezde Granda“ Strahinja Živanović izazivao je oprečne komentare članova žirija. I dok su ga jedni branili, drugi su smatrali da je pred njim još mnogo rada, ali sve u svemu Grandova scena za mladog pevača nosi mnogo uspomena, ali i uzbuđenja.

-Drago mi je da se takmičenje konačno završilo jer je to jedna velika trema i stres koji ne prestaje od septembra do juna. Sada kada se sve to završilo i kada sam snimio svoj prvenac radim u tom pravcu da oformim sebe kao pevača koji će raditi. Lepo je iz ovih cipela i trudiću se da maksimalno radim na sebi-istakao je Strahinja.

Iako su mu i poizitivni i negativni komentari žirija koje je dobijao tokom višemesečne borbe na Grandovoj sceni mnogo značili i pomogli, Strahinja priznaje da su mu savwti jedne koleginice bili od velikog značaja.

-Aleksandru Dabić sam upoznao pre godinu dana i trenutno je ona osoba koja nesebično sa mnom deli savete iz njene karijere duge 15 godina, ja još malo imam toliko godina (smeh) Stvarno mi je drago da neko ko toliko radi sa mnom deli bitne savete i čini mi se da sam saradnjom sa njom preskočio nekih pet stepenika. Slušao sam je i nekako nenametljivo je postala osoba koja je tu u mom životu- priznao je bivši učesnik „Zvezda Granda“.

Posdsetimo, Strahinja je nedavno je nedavno objavio svoj prvenac pod nazivom „Za noć savršeni“.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović