Login/Registracija

NEOČEKIVANO: Sandra Mladenović ukrstila glas sa Vesnom Đogani, publika u šoku (VIDEO)

Prošlogodišnja trećeplasirana finalistkinja „Zvezda Granda“ Sandra Mladenović nakon takmičenja samo niže uspehe na poslovnom planu.

Pesma „Devojačke suze“ našla se među najslušanijim numerama ove godine, ali ona ne staje, pa tako sprema i novitete za publiku.

Njene pratioce na društvenim mrežama posebno je zaintrigirao snimak koji je nedavno objavila. Naime, ona je ukrstila glas sa starijom koleginicom Vesnom Đogani, a pratioci su pomislili je na pomolu neki novi duet.

One su zajedno otpevale čuveni hit „Para na paru“, a mnogi su se iznenadili kada su čuli da se Sandra peva ovu vrstu muzike tako dobro, obzirom da je pravi narodnjak.

Nama ostaje da sačekamo i da vidimo da li če se posle ovog videa izroditi neka nova saradnja ili možda duet.

Podsetimo, mlada pevačica je nedavno dobila i niz pohvala od Saše Popovića i Marije Šerifović kada su gostovali u emisiji „Zvezde Granda Specijal“. Oni su tom prilikom istakli da je Sandra prirodni taklenat i dokaz da Srbija glasa za svoje favorite.

-Sandra je jedan prirodni talenat, koja se samo nadgradila u Zvezdama Granda i kada je dobila pravog mentora to se pokazalo kao jako dobro. Dobra joj je ova prva pesma, druga će biti još bolja, ona je pravi narodnjak i treba da imamo takve pevače – rekao je Popović, a Marija se nadovezala:

-Odakle je Sandra rodom iz Niša, hoću da kažem apropo nje i njenog rezultata u takmičenju. Ona je dokaz da Srbija glasa, kao što je bio slučaj sa Valentinom Kuzmanović da Srbija može da glasa.Samo je potreban kadidat za koga će glasači da se vežu u neku dodatnu crtu, nazovimo to indetiteta, tako da je to dokaz da Srbija može da glasa – zaljučila je pevačica.

Ekipa našeg portala je Sandri nedavno na snimanju emisije priredila iznenađenje, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković