Login/Registracija

Zvezda Granda progovorila o aferi mito: „Snežana mi je mnogo pomogla“

Pevač Nikola Ajdinović Šećer jedan je od onih „Zvezda Granda“ koji je iskoristio svoje učešće u ovom takmičenju iako nije odneo pobedu, te je vrlo tražen po regionu ali i u Nemačkoj i za njegov nastup se uvek traži karta više.

Kao jedan od nekadašnjih takmičara, koji je vrlo dobro upoznat sa dešavanjima iza kamere i kako stvari funkcionišu sa mentorima tokom priprema za nastup i on je prokomentarisao aferu „mito“ u „Zvezdama Granda“.

Nikola je u potpunosti na Snežaninoj strani i tvrdi da mu je ona puno pomogla tokom takmičenja i da mu za to nikad nije tražila novac.

-Snežana Đurišić je jedna velika duša, mnogo, mnogo mi je pomogla tokom takmičenja. Uvek svakom kandidatu da dobar i iskren savet. Nije žena od skandala. Ja kada sam se takmičio, nisam imao novac, skupljao sam novac da dođem do Beograda. I od koga da se traži novac? To je baš jedna strašna stvar koja joj se desila. Ali, ona je jedna jaka žena i sve će to da izdrži – ispričao je Nikola za „Express“.

Podsetimo, nakon što se nedeljama u domaćim medijima pisalo o optužbama bivšeg učesnika muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Dušana Vukadinovića, koji je javno rekao kako je njegova mentorka Snežana Đurišić od njegove majke tražila mito kako bi on prošao u naredni krug takmičenja, oglasila se i Snežana Đurišić.

– Žao mi je malicioznih i zlobnih osoba koji se oglašavaju na društvenim mrežama sa neprimerenim komentarima koji govore isključivo o njima. Toliko zla i mržnje prosto je neshvatljivo, a nameće se i ono jednostavno pitanje zašto? Ne mrzim ih, samo mi ih je žao. Ukoliko sud odredi bilo kakvu novčanu kaznu, odreći ću se iste u korist lečenja dece sa posebnim potrebama – napisala je između ostalog Snežana Đurišić tada na mrežama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić