Login/Registracija

TAKO TO RADE ZVEZDE GRANDA! Nikola Ajdinović Šećer obradio hit Šerifa Konjevića: „Ovo je kao original“ (VIDEO)

Iako je prošle godine Nikola Ajdinović, poznati kao Šećer, najavio duet sa koleginicom iz „Zvezda Granda“ Slađom Zubčević, što je izazvalo oduševljenje njihovih fanova, pevač je rešio da publiku prvo obraduje novim kaverom.

Kako je veliki ljubitelj narodne muzike, a i diskografije Šerifa Konjevića, tako je njegov izbor pao na pesmu „Starac i more“ koju je Konjević objavio 2001. godine u sklopu albuma „Da se opet rodim“.

Šećer je ovaj hit obradio uz pomoć orkestra i klavijaturiste Dejana Ćirkovića Ćire, a mnogi tvrde da u kombinaciji zvuče kao original.

Poslušajte Šećerkov novi kaver, pa prosudite sami da li zvuči kao Šerif.

Inače, Nikola se proslavio učešćem u „Zvezdama Granda“ gde je žiri i publiku „kupio“ neverovatnom emocijom u glasu.

Nakon završetka takmičenja postao je jedan od najtraženijih pevača na svadbama i drugim veseljima, a osim njegovog talenta, publiku je zaintrigirao i nedavnim razvodom.

Na društvenoj mreži Instagram nedavno je osvanuo video sa koleginicom Anđelijom Krstić, na kojem je pevač ljubi i gricka za obraz, a vest da se razveo potvrdio za naš portal u februaru prošle godine.

– Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Poslednjih godinu i po dana bili smo na ratnoj nozi, a već 11 meseci nismo zajedno. Uživam u slobodi, ali još uvek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad! – rekao je nedavno za Grand Online i istakao da iako se ljubav ugasila, zauvek će ostati povezani jer imaju dvoje dece.

Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne sme da utiče na našu decu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju decu, pa tek onda na sebe – istakao je Ajdinović.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić