Zvezda Granda objavio novu pesmu: Mnogi će se u njoj pronaći (VIDEO)

almir delic

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Almir Delić poznat po oštrom jeziku i neverovatnom talentu rešio je da obraduje publiku i počasti fantastičnom numerom pod nazivom „Noći proveo za šankom“.

Sa velikim nestrpljenejm dočekao je da objavi svoju drugu numeru za koju je uradio i spot.

-Noći proveo za šankom, stalno o njoj msilio, jeste da sam probao sa svakom ,a li nije uspelo. Ona mi je bila jedna jedina, njoj sam spreman i život svoj da dam“, glasi refren Almirovog novog singla koji je naišao na brojne pozitivne reakcije.

almir delic 1

„Koliko je ovo dobro“, „Strava pesma“, „Bravo momak“, „Biće ovo hit!“, samo su neki od komentara i pohvala koje je Delić dobio.

al ider deli

U videu ispod poslušajte novu numeru Almira Delića.

Podsetimo, Almir Delić nedavno je šokirao javnost kada je otkrio da je po struci magistar žurnalistike.

bavio sam se time godinu dve kada sam tek to završio i onda sam upoznao muzičare i pevače i povuklo me to na neku drugu stranu, međutim neka stoji diploma, trebaće – otkrio je nedavno za Grand, a potom dodao:

Ja sam uvek bio neki lokalni pevač dok se nisam prvi put prijavio za „Zvezde Granda“, ali nikada nisam forsirao godinu za godinom nego napravim neke pauze, nisam forsirao, ali sam dobio poziv od produkcije da se kao stari učesnik vratim i takmičim i došao sam do pred sam kraj.

3a0a35a34d243ab7b0fafcf3241feb8d5d64a64c
Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović