„Bio sam u Parizu, svi su bili goli, to je umetnički izraz“ Mili prokomentarisao provokativno oblačenje kandidata (VIDEO)

Aleksandar Milić Mili je na današnjem snimanju pred Grandovim kamerama prokomentarisao provokativno oblačenje kandidata u takmičenjima, a dotakao se i atmosfere u žiriju.

Moram da ti kažem da niko nije zabušant, svi su došli spremni, svi su došli puni entuzijama, spremni i mentori i takmičari. Ne znam koja je po redu emisija, ali ide bolje nego što smo očekivali. Zaista puno pozitivne energije i to mi se baš sviđa – rekao je Milić za Grand i dodao da su ove nedelje imali manje vremena za spremanje sa kandidatima.

Onda smo imali par meseci da vežbamo sa njima, a sad samo sedam dana. Mislim da je i to deo obuke, da se brzo mentori i kandidati spreme za sledeći krug, a ovaj prvi je bio fascinantan – istakao je Mili.

FILP0949

Aleksandar se dotakao obećanja Milice Kostadinović da će se pojaviti gola na Grandovoj sceni ukoliko je Saša Popović vrati u takmičenje i prokomentarisao po nekad provokativno oblačenje za takmičenje.

To slobodno oblačenje… Eto, ja sam bio u Parizu i gledao operu gde su svi bili goli. Slobodno oblačenje može biti neki izraz, a i neko kako se oblači tako se i predstavlja javnosti, to je njegova želja. Sigurno taj vizuelni efekat ima veze i sa talentom, kao i sa samim pevanjem i preformansom. To se jako lepo uklopi, što možemo videti da je trend u celom svetu. Mislim da mi ne treba tu da povlačimo nikakve linije, ali uvek postoji ta linija vulgarnosti – istakao je Mili.

Šta je još Mili rekao za Grand na snimanju „Zvezda Granda“, pogledajte u videu na početku teksta.

MILI

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I: