ZORANE, MAJSTORE! Mladić iz Bosne oduševio žiri, Viki se pobunila: „Šta hoćeš sad?!“

IMG 0857

Posle dva panik tastera, došlo je vreme da odmorimo uši, što bi rekao Saša Popović, a za to je zadužen mladić iz Bratunca Zoran Pavlović (22g).

Još tokom izvođenja prve numere članovi žirija komentarisali su da ima prelepu boju glasa, a njegov talenat nagradili sa šest glasova.

-Zorane majstore, bio si na audiciji u Tuzli, sećam se, ali ajde da vidimo ko ti je podrška u bekstejdžu- našaliio se Sale, dok su takmičarovi mama, tata i prijatelj priznali da su pretrnuli od straha dok nisu ugledali broj tastera koji je dovoljan za prolaz u naredni krug.

IMG 5719

Mada Zoran ne krije da se ni u snovima nije nadao da će imati mogućnost da sam bira mentora te se prilikom odluke potpuno zbunio.

-Joj, ja ni sam ne znam! Možda Viki, najpre- istakao je mladi Pavlović.

IMG 0853

Viki ga je bez razmišljanja prihvatila kao novog člana svog tima i poručila mu dobrodošlicu.

-Ali reci mi, kada si dolazio i razmišljao ko bi za tebe bio dobar mentor, šta si pomislio prvo?- zanimalo je Popovića.

-Pa, u zavisnosti od toga što ja pevam, nešto da vuče malo više na narodnu muziku- iskren je bio Zoran, nakon čega se Sale našalio da je očekivao da će izabrati Milija i stvorio potpunu konfuziju.

-Dobro izabrao je čovek, šta hoćeš sad?!- odbrusila je Viki, a Sale je priznao da se samo našalio te da takmičarovu odluku podržava.

ipiccy image 29 1
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović