Login/Registracija

LETE ŠUŠKE: Zorana Mićanović PRAVI LOM, Čekićka se otvorila: „Moja familija“ (FOTO)

Nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“, Zorana Mićanović snimila je hit „Sikter“ kojim je napravila bum na estradi i postala jedna od najtraženijih mladih pevačica na ovim prostorima.

Brojne kolege, na čelu sa njenim nekadašnjim mentorom Milijem, ovoj talentovanoj devojci predviđaju veliku karijeru, a koliko je obožavana svedoči i činjenica da drugi folkeri uživaju u atmosferi koju Zorana pravi.

Sinoć je na jednom slavlju Mićanovićeva zapevala svoj hit, kada su svi prisutni pali u trans, a najviše Andreana Čekić koja joj je udelila i dobar bakšiš.

Familija moja, sestra moja– hvalile su se međusobno koleginice koje se očigledno obožavaju.

Podsećamo, Zorana je nedavno govorila o vršnjačkom nasilju koje je proživaljavala kao devojčica koje želi da se bavi pevanjem.

 Moji vršnjaci su me stalno potcenjivali i ismevali, govorili da nikad neću uspeti, da ću uvek biti na nivou kafanske pevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, isplačem se u svoja četiri zida, ali nastavim dalje. Rekla sam sebi „Zorana, ti ćeš uspeti i pokazaćeš svima da možeš“. Stvorio se u meni inat i sad ću svima pokazati ko sam i šta mogu. Samo želim da pokažem da su pogrešili i da nisu bili ispravni prema meni – ispričala je pevačica za Grand Online.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić