Login/Registracija

Zorana Mićanović zapevala Đaniju na uvce, publika u transu: „To, familijo“ (VIDEO)

Mlada pevačica Zorana Mićanović omiljena je ne samo kod publike već i među kolegama koji je često pozovu da nastupa na njihovim slavljima i veseljima.

Tako je nedavno nastupala na jednom privatnom veselju gde su bile brojne poznate zvanice, a među njima je bio Đani sa suprugom Slađom i mladi pevač Uroš Živković.

Zorana je po Đanijevoj želji otpevala nekoliko pesama koje su ga ostavile bez reči, a videi sa ovog veselja su završili na društvenim mrežama.

Sudeći prema komentarima publike i onome što smo videli na snimcima, Zorana je još jednom napravila atmosferu za pamđenje, dok je publika na veselju zaista uživala.

ipiccy image 1 8

-„Ovo je pravi lom“, „To familijo“, „Svaka čast Zorana“, „Kidaš“ – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, mlada pevačica se pre nekoliko dana oglasila na društvenim mrežama i obavestila prijatelje i rodbinu da je otkazala proslavu rođendana.

– Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoletstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumevanju – napisala je Zorana na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO – Prva izjava Darka Lazića nakon venčanja:

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković