Login/Registracija

Ana Sević objasnila zašto je došla na svadbu Darka Lazića, evo šta je poručila Katarini: „Bolje da je ne savetujem“ (VIDEO)


Pevačica Ana Sević bivša supruga Darka Lazića otkrila je medijima kako se provodi na svadbi bivšeg dragog, i objasnila kako je usledio poziv za venčanje folkera. Ona je sa suprugom Danijelom stigla na venčanje, a nije krila da je srećna što je Darko napakon našao onu pravu.

-Darko i ja smo bili prijatelji, pre svega smo uvek i bili prijatelji, možda je bilo i bolje da smo ostali prijatelji i zauvek ćemo biti prijatelji – rekla je Ana, pa dodala o Katarini:

-Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj puno sreće, ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme sa Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče.

Ana je otkrila i da je bilo u početku šale od strane njenog supruga Danijela, ali da su oni zajedno odlučili da dođu na svadbu, s obzirom da su o dobrim odnosima, a naravno i zbog Darkove i njene ćerke Lorene.

Ana je izgrmela u haljini „od milion dolara“ i mnogi su mišljenja kako je ukrala šou na ovom svadbenom veselju.

Darko se proteklih dana ponovo susreo sa problemima sa zakonom jer je učestvovao u saobraćajnom udesu, nakon čega je priveden u policijsku stanicu, a Ana je sada otkrila kako je pevač vozio za vreme braka sa njom.

– Uvek sam vozila ja (smeh) – kazala je Ana.

Na poitanje zašto se retko pojavljuje na nekim događajima i zbog čega je nema na sceni Ana je rekla.

-Moja deca su mala i želim da provodim vreme sa njima. Ništa mi neće pobeći – rekla je Ana.

BONUS VIDEO: Darko Lazić iskreno: „Otac bi bio ponosan“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/J.Jović