Login/Registracija

„Tatino zdravstveno stanje nije dobro“ Zorana Mićanović otkazala proslavu punoletstva, teška srca se oglasila na mrežama

zorana micanovic int

Uoči proslave punoletstva pevačica Zorana Mićanović primorana je da otkaže veselje koje je dugo čekala.

Kao razlog za otkazivanje proslave 18-tog rođendana pevačica je navela loše zdravstveno stanje njenog oca, koji joj je inače i najveća podrška u životu.

zorana micanovic ins

– Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoletstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumevanju – napisala je Zorana na svom Instagram profilu.

Screenshot 20230814 182436 Instagram

Podsetimo, pevačica je u aprilu napunila 18 godina, kada je za Grand otkrila da će gala slavlje upriličiti na leto i to u rodnom gradu.

Kako je tada rekla, na žurci će pevati njen omiljeni pevač Đani.

Neke stvari su već dogovorene, jako se radujem. Mada, nekako ne treba da žurim, jer svi kada smo mladi želimo da budemo stariji, a posle se kajemo jer ne možemo da se vratimo u te godine. Biće lepo sigurno, biće pola Granda pozvano, jedno narodno veselje- ispričala je nedavno Zorana i dodala da će njena proslava parirati pravom svadbenom veselju.

4000302c650ffcd7d14dae1f7edeee907e181ee7

-Iskreno ja sam razmišljala da pozovem 300-400 ljudi, eh sad, da li će se svi odazvati i biti u mogućnosti ne znam. Jednostavno volim velika veselja, recimo sada je bila svadba Novakovog brata gde je bilo nekih sto ljudi, ako ne i manje, ali ja nisam pristalica toga. Volim da sve bude gala i što veće– rekla je pevačica i otkrila koga će pozvati i zašto će baš Đani pevati.

-Dobra sam sa svima, mnogo njih će doći. Volela bih samo da dođe Đani na punolestvo, eto to mi je želja! Ja njega obožavam, volim njegove pesme i volela bih da dođe- priznala je Zorana.

BONUS VIDEO: Ko su najviše, a ko najniže pevačice na estradi?

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.