Login/Registracija

Zorana Mićanović stala na put spekulacijama o njenom dečku, odlučila sve da otkrije: „Velika je razlika“ (FOTO)

zorana micanovic int

Od kada se pojavila na estradi, mlada Zorana Mićanović za kratko vreme stekla je veliku popularnost sa kojom dolazi i interesovanje za njen privatan život o kome do sada nije imala problem javno da govori.

Iako mnogi spekulišu da pevačica vešto krije dečka, ona tvrdi da je trenutno fokusirana na svoju karijeru i da nema vremena za ljubav , što je još jednom potvrdila u objavi na Instagramu.

Nisam sama jer me ne želi niko. Sama sam jer ne želim svakoga. Velika je razlika– istakla je Zorana aludirajući na to da joj je bolje da solira dok se ne pojavi onaj pravi koji će isuniti njena očekivanja.

zm

Mićanovićeva je nedavno otkrila kako se njen život u potpunosti promenio od kada je uplovila u estradne vode zbog čega je izgubila dosta prijatelja koji ne razumeju njen posao.

Istina, moj život se dosta razlikuje od života od mojih vršnjaka. Vidim da oni dosta izlaze, da se druže, ja nemam baš puno vremena zato radim na sebi, radim u stidju, imam tezge po 4,5 dana i za prijatelje nemam previše vremena,, ali za prave ljude se trudim da ga nađem. Dosta sam prijatelja izgubila zbog mojih obaveza, ali mislim da su pravi ljudi ostali, oni koji razumeju da mi je karijera na prvom mestu– rekla je za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić