Zorana Mićanović pokazala NAJEMOTIVNIJU STRANU: Ovim stihovima dotakla srca publike (VIDEO)

ipiccy image 2
Printscreen Youtube/Telegraf MUSIC

Pevačicu Zoranu Mićanović publika je upoznala u takmičenju „Zvezde Granda“ nakon kog je ostvarila neverovatan uspeh. Iako je publika navikla da je viđa u vrcavim izdanjima Zorna je rešila da pokaže i svoju drugu stranu.

ZORANA
Printscreen Youtube/Telegraf MUSIC

Mićanovićeva je na veoma emotivan način uživo izvela numeru Indire Radić pod nazivom „Poželela“. Uprkos tome što je publika navikla da je viđa na sceni gde pravi dobru atmosferu niko nije ostao imun ni na Zoranino izvođenje balade uz pratnju klavira te je uslila lavina komentara.

„Bravo najbolja si“, „Ovo je predivno“, „Svaka čast Zorana“, „Ima baš lep glas“, samo su neke od reakcija oduševljenih slušalaca.

Podsetimo, tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ Zorana je bila deo Milijevog tima, a njen prvenac „Sikter“ za koji je zadužen upravo njen mentor za veoma kratko vreme postao je jedan od najpopularnijih hitova koji danas broji milionske preglede.

f6ff76f95fd602d137a12526613e9e4451c8f714
Z. K. Munja

Nakon Siktera usledila je i druga pesma „Poljubi me kad sam pijana“ za koju su mnogi tvrdili da je pala senku te je Zorana nedavno otkrila kao ona to vidi.

-Ne ide mi na živce to što pričaju, jer ja obe svoje pesme volim iako priznajem, nećemo da se lažemo da „poljubi me kad sam pijana“ da je prošla kao prva. Ali idemo dalje, ja se ne svrćem na to, ne može svaka pesma da bude hit, a i „Sikter“ je moja lična karta- priznala je za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović