„Šta sad hoće ova?!“, Tijana Dapčević bez dlake na jeziku progovorila o Izboru pesme za Evroviziju

04e0038bb283c95c2fef4c153d1d03ed75344aa5

Pevačica Tijana Dapčević je prošle godine učestvovala na „Izboru pesme za Evroviziju“, a to je rešila da ponovi i ove godine te ponosno progovorila o učešću na festivalu.

-Volim da se takmičim, volim festivale, veliki sam fan Evrovizije. Poznato je da sam predstavljala Severnu Makeodniju pre devet godina, a takmičila sam se i na Beoviziju one davne 2006. godine na kojoj je izbio čuveni skandal- prisetila se Tijana, a potom potpuno iskreno progovorila o komentarima koje je dobila na račun svog pojavljivanja na ovom festivalu.

-Komentari su uglavnom „Šta sad hoće ova?!“, obično u smislu ova veteranka, da ne kažem neki gori izraz. Zvuči strašno, ali pored Filipa Žmahera ja sam najstarija takmičarka ove godine. Da li ste gleali ovogodišnji Sanremo? Tamo je sasvim normalno da učestvuju velika dokazana imena poput Ane Okse, to tako i treba. A ja se pitam šta je s mojim kolegama poznatim široj domaćoj javnosti, gde su oni na ovim takmičenjima? Posle kažu pop muzika umire, pa kako da ne umre kada nema dovoljno onih da se za nju bore, nego mnogi razmišljaju samo od danas do sutra.

TIJANA DAPCEVIC NNK SNIMANJE 210920022 FOTO MUNJA 39

Ipak ono što je bitno Tijana ima veliku podršku svoje porodice tokom priprema, mada ne krije da je i oni iskritikuju ako je to potrebno.

-I Milan i Vuk su uz mene i sviđa im se pesma, ali je Vuk rekao da bi u produkciijskom smislu imao šta da doda. Mada koliko god da je on u korak više s digitalom od mene, ponosna sam na to što se u muzičkom smislu odlično razumemo- istakla je Tijana za Story.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović