Login/Registracija

Zorana Mićanović izazvala haos na društvenim mrežama zbog fotke: U prvom planu samo grudi i usne: „Na granici erotike“ (FOTO)

zorana micanovic ins

Za Zoranu Mićanović mnogi tvrde da je za kratko vreme postala veća zvezda od brojnih pripadnika estrade koji su tu mnogo duže od nje. Osim što vredno radi na novim pesmama i niže hitove, bivša učesnica „Zvezda Granda“ ulaže i u svoj fizički izgled i stajlinge koji gotovo uvek ostavljaju bez daha.

Svoju ulogu na estradnom nebu shvatila je i te kako ozbiljno zbog čega redovno trenira, kako bi održala svoju liniju za koju mnogi tvrde da je idealna, a sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama možemo zaključiti da je i ona zadovoljna odrazom u ogledalu.

Iako ne krije svoj seksipil, poslednjom objavom na Instagramu izazvala je oprečne komentare s obzirom da je fotografija najizazovnija od svega što je do sada mlada pevačica pokazala.

Naime, ona je uslikala svoje bujno poprsije i zanosne pune usne koje dodiruje dugačkim noktima čime je izazvala lavinu komplimenata na račun atraktivnosti, međutim bilo je i onih koji smatraju da ova fotografija nije za javnost.

zornan mmm

Podsećamo, Zorana je nedavno govorila o temi estetskih korekcija i da li planira da se podvrgne tom trendu.

– Sada ništa neću da radim, ali kada napunim 18 ću razmisliti. Izoperisaću se nećete me prepoznati (smeh). Šalim se, neću da menjam ništa. Promenila ih boju kose, ali mi moj frizer ne da, kaže spaliće me. Neću ništa menjati, ne brinite, pošto me stalno obaspate komentarima kako se plašite da ću nešto da uradim– priznala je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić