Nadica Ademov donela drastičnu odluku nakon saznanja da je trudna, suprug je podržao: “ Ušla sam svesno u sve ovo“ (VIDEO)

nadica ademov

Pevačica Nadica Ademov obradovala je javnost kada je pre mesec dana obelodanila da je u drugom stanju.

Ona ne krije sreću što će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a za Grand portal je otkrila kako napreduje trudnoća i kako se ona oseća.

Capture 63

-Osećam se dobro hvala Bogu, dobro ja to sve podnosim, dobro se držimo. Za sada je dobro i samo tako da se nastavi – počela je ona.

Kada smo se prošli put videli sa Nadicom priznala nam je da će uskoro stati na ludi kamen. Kako je u međuvremenu saznala da je trudna, plaovi su se malo promenili.

-Za sada ništa ne planiramo, ovo je preče od svega i nekako smo se svi okrenuli prema bebi. Nismo ništa planirali, ali ako bude nešto bilo, naravno da ćete i vi biti deo toga – dodaje ona kroz osmeh.

nadica ademov trudna

Nadica ističe da je posebno radosna zbog činjenice da čeka devojčicu, ali se i njen budući suprug najviše obradovao toj informaciji.

-Ko ne bi bio srećan, ja sam rekla šta god da bude neka je samo živo i zdravo. Bog me je pogledao i dao mi je najbolju drugaricu. Suprug je najsećniji što je devojčica, znate da su devojčice tatine i znam da će biti prava maza – kaze Nadica.

Pevačica priznaje i da se uskoro povlači iz medija i da će gostovanje na Grand televiziji biti poslednje do porođaja.

-Spremna sam za ulogu majke, ušla sam svesna u sve ovo. Ja kod kuće imam tri bratanice, čuvala sam ih i imam iskustva kod devojčica. Gazimo čvrsto peti mesec i sve je u najboljem redu – kaže ona i dodaje:

-Mislim da će ovo biti poslednja emisija kod Vesne i neću više snimati. Imam još dva nastupa, i to će biti sve od mene za ovu godinu. Onda idem na jedan odmor.

Capture 64

Nadica je za sam kraj razgovora otkrila da su ona i suprug odabrali nekoliko imena za devojčicu, ali da se još nisu dogovorili za konačno ime.

-Imamo sada neka tri, četiri imena u opticaju, pa ćemo videti. Uglavnom će biti neko specifično ime, neće biti onako kako se danas svi zovu. Čućete uskoro – zaključila je Nadica.

U videu pogledajte šta je još pevačica rekla pred našim kamerama.

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković