Login/Registracija

Sestre zapevale nakon nastupa u „Zvezdama Granda“, Bosanac nije mogao da odoli: „One su mi miljenice“ (VIDEO)

bosanac sa takmicarkama

Tiho, ali sigurno mlada Marija Previšić stigla je do petog kruga takmičenja „Zvezde Granda“, a mnogi tvrde da je sve bolja i sigurnija, ali i sve više autentična.

Njen uspeh osim talentu, članovi žirija pripisali su i radu i vežbanju sa njenim mentorom Draganom Stojkovićem Bosancem koji ne krije ponos što je ova dvadesetogodišnjakinja iz Neuma deo njegovog tima.

bosanac i marija previsic

Sa svojim mentorom i sestrama koje su joj najveća podrška tokom takmičenja stala je pred kamere Granda, a Boske nije krio koliko je ponosan na Mariju.

-Ovo su dve sestre, Nada i Marija koje inače pevaju. One su moje miljenice, ali volim i njihovu treću sestru, i njen ćaća je naš kućni milljenik (smeh). Neću ja više da smetam, ali ajde devojke za Grand da otpevate nešto- našalio se Boske, a kada su devojke zapevale mentor nije skidao osmeh sa lica.

bosanac sa sestrama

I dok mnogi tvrde da je Bosanac najstroži član žirija, ima i onih koji nisu baš takvog stava, a jedna od njih je i Marija Previšić.

-Definitivno je on najbolji mentor ikada! Mnogo toga me je naučio i zahvalna sam mu neizmerno na tome- rekla je za Grand, nakon čega se pred kamerama pridružila i treća sestra za koju kažu da je „vladar iz senke“.

-Ona ima baš dobar sluh ali nije neki pevač. Dosta smo složne i mnogo mi pomaže u odabiru pesama i pripremi oko nastupa- objasnila je Marija.

sestre zvezde granda

I baš kao što kažu najbliži ljudi su često i najveći kritičari, a to je na svojoj koži osetila i Marija.

-Savetujem je, ali je i kritikujem. Često se naljuti na mene, primetim i falševe, ali ja to ne znam da ispravim (smeh)- otkrila je najstarija sestra koja se za razliku od Nade i Marije postidela, te nije želela da zapeva pred Grandovim kamerama.

Međutim, bilo je onih koji se nisu libili da zapevaju pred Grandovim kamerama. Bosancu su se verovali ili ne pridržili kandidati iz tima Đorđa Davida, a koji roker je uspeo da fascinira Stojkovića saznajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović