Login/Registracija

„Ženim se“, Anid Ćušić i Lidija Matić uskoro staju na ludi kamen: Odao ih jedan detalj (VIDEO)

anid i lidija

Pobednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Anid Ćušić iznenadio je sve kada je na društvenim mrežama obavestio javnost da se ženi.

On već nekoliko meseci uživa u skladnoj vezi sa ovogodišnjom finalistkinjom Lidijom Matić, a po svemu sudeći uskoro će stati na ludi kamen.

anid i lidija 1

Anid je pre nekoliko dana nastupao na jednoj svadbi u Beču, tada je podelio fotografiju na Instagramu koja je iznenadila sve.

Naime, on je fotografisao leptir-mašnu, pa je napisao poruku koja je mnoge ostavila bez teksta, a ovim gestom je nagovestio da će se oženiti uskoro.

-Možda se oženim sad – pručio je Anid uz pesmu „Ženim se“.

Podestimo, pevač je tokom sezone devojci pružao veliku podršku u „Zvezdama Granda“, a jednom prilikom je za naš portal otkrio kako je počela njihova ljubav.

-Došao sam da podržim svoju devojku, mislim da je red da je podržim i da to na najbolji način prezentujemo. Zaista mi je čast i drago mi je što sam danas tu. Zajedno smo dva meseca, to je sveže, ali mogu da kažem ozbiljno. Baš smo se naši i kliknuli smo na keca što se kaže, drago mi je što sam upoznao osobu poput Lidije – rekao je pevač za Grand.

BONUS VIDEO: Anid Ćušić i Lidija Matić progovorili o ljubavi

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković