Slavlje u domu Semira Džankovića, pevač emotivnom porukom čestitao supruzi godišnjicu braka (FOTO)

Ovogodišnji trećeplasirani finalista „Zvezda Granda“ Semir Džanković, podelio je radosne vesti na društvenim mrežama. On danas ima veliki povod za slavlje, a emotivnim fotografijama raznežio je sve pratioce.

On već 12 godina uživa u braku sa suprugom Sanelom, a danas slave godišnjicu svoje ljubavi.

Iako su imali pehove, uspeli su sve da prebrode i izglade odnos, a na fotografijama se primećuje da su veoma srećni i zadovoljni, a o njihovoj ljubavi su i prijatelji pisali na mrežama i poželeli im da se još dugo godina vole i uživaju.

Emir je napisao i divnu čestitku svojoj izabranici tako što se zahvalio i ukazao da njihov brak cveta a da je ljubav veća nego ikad.

-Hvala ti na 12 godina neizmerne ljubavi. Hvala ti što si uvijek tu, pružajući mi podršku i ljubav. Volim te više nego ikad prije! My love! – napisao je mladi pevač.

Podsetimo Semir se nakon finala osvrnuo na aferu koju je imao sa Gabrijelom Pejčev i otkrio u kakvim su danas odnosima:

-Apsolutno me to nimalo ne dotiče. Sve se to dešavalo veoma davno, bio sam mlad, moj duh je bio mlad i lud. Sve je to iza nas, prošlost ostavljam iza sebe. Jedino mi je žao što se ponovo pokreće ta tema za koju ne znam kome je danas zanimljiva, pre svega zbog moje dečice koja su sad u uzrastu kada koriste društvene mreže. Sve im je sada dostupno i oni sve to čitaju i malo pate zbog toga – rekao je Semir i naglasio da je morao na tu temu posebno da razgovara sa decom.

SEMIR DZANKOVIC 32 GOD. NOVI PAZAR 20

-Objasnio sam im da ne treba da se brinu o tome, da je to nešto što je bilo davno, čak i dok se oni još nisu ni rodili, i da je to zaista nebitno. Ali opet, stižu njima poruke od drugara gde ih pitaju da li su videli ovo ili ono šta se piše. Nimalo nije prijatno ali sve je to u sklopu ovog posla, ali nadam se da bi oni koji pišu o tome ipak trebalo da imaju malo obzira – iskren je Semir.

BONUS VIDEO: Semir o aferi sa Gabrijelom

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: J.R.